НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Срцка, уште нив кец ги чекав.. последните 4 минути даде над 20 поени

:zver:

G

garthok

Гостин
Значајна победа против денвер, баш против нив и портланд мора да се тепа пошто меѓу овие три екипи јас мислам ќе се води битката за осмото на запад, за другиве тимови што се подоле не ми се верува баш дека ќе направат нешто. Коста куфос добро игра во последно време (за тоа и почнаа понуди за него да стигаат), исто и Афлало ме изненади пријатно, 19 поени многу од нив со mj fadeaway

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026

Си доби техничка,а не беше намерно според мене...ама пак :pos::pos::pos:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
seljak mame mu ebam, i so portland imase slicna situacija kade sto igrac pogodi mislam.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.830
Реално ако веќе го оценија како намерен удар тогаш се дава исклучувачка. Удирање судија е нешто најниско во спортот.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Мене не ми е јасно со кој памет техничка му дадоа. Целосно очигледно е ненамерно.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Пошто се начнаа судиите, иако тотално неповрзано, дали имате приметено дека последните 2-3 сезони, премногу касно се свират фаули што се на шут, положување, забивање...фаули што ги носат на слободни.

Буквално каснат по 1-2 секунди, прво гледаат да гледат да видат дали ќе влезе, па ако влезе, добро, нема фаул, ако не влезе, свират.
Живи глупости, како предност што даваат во фудбал, на тоа почна да заличува ова.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
леле ова го немав гледано:pos::pos:

Робин Лопез ова веќе го прави по втор пат, каков идиот:pos:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444

Први резултати од гласањето за All Star. Пачулиа втор во фронткорт на запад. :icon_mrgr:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Многу ми е мерак за Јанис, секако заслужува повеќе и од Мело и од Џорџ.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.340
Поени од реакции
5.438
Колку несозреани деца играат во Лејкерс о Боже...

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Ова треба доста да ги замисли останатите кандидати за титула (Голден Стејт и Сан Антонио, евентуално Клиперси и Торонто).

Корвер во системот на Кливленд е застрашувачки. Кливленд прави сериозен чекор напред.

Инаку Атланта и официјално оди во фаза на распродажба и rebuild. Мислам дека ќе има и други такви екипи до Февруари. Очигледно е дека 3-5 екипи имаат само реални шанси да направат нешто во плејофот, па некои од разочараните останати можно е да распродаваат по овие 3-5 екипи квалитетни играчи. Paul Millsap е веројатно следен, Торонто долго време се загреани за него, ваков трејд не би ме изненадил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom