Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.487
- Поени од реакции
- 5.581
Не се битни минутите, колку вложва енергија. Вчера имаше само неколку влеза и 0 игра на низок пост.Леброн игра 37 минути во просек.
Не се битни минутите, колку вложва енергија. Вчера имаше само неколку влеза и 0 игра на низок пост.Леброн игра 37 минути во просек.
Да, да нема грешка, на тие натчовечки напори робот да е ќе се расипе. Во финалната серија после утакмиците не можеше да зборува од што беше преморен.So takva gradba moze komotno i dva natprevari dnevno da igra.
Via Internet Explorer[DOUBLEPOST=1482785258][/DOUBLEPOST]Хаха, дали видовте како Кид му вика на негов кошаркар да се бутне во него (а овој во рака сок со мраз) и тоа све се истури на паркетот (патем, губеле 2 разлика на 8 секунди пред крај Нетс против Лејкерс и биле без тајм-аут).
Via Internet ExplorerХаха, дали видовте како Кид му вика на негов кошаркар да се бутне во него (а овој во рака сок со мраз) и тоа све се истури на паркетот (патем, губеле 2 разлика на 8 секунди пред крај Нетс против Лејкерс и биле без тајм-аут).
Леле, извини што јас го видов ова прееска, мислев од синоќа е.Via Internet Explorer[DOUBLEPOST=1482785258][/DOUBLEPOST]
Via Internet Explorer
Добија во нападот, но добија и на лузерство со КД, све води кон тоа дека доколку стигнат до финале против Кливленд а не променат ништо драстично во пристапот (не во начинот на игра), нема да имаат ни 2 победи во финалната серија.Не сакам да звучам потценувачки, пошо ги ценам и Леброн и Кливленд ко екипа, ама мислам дека ГСВ повеќе мака ќе види со Спарси/Мемфис/Клиперс отколку со нив во евентуалното финале. Како што реков на почетокот на сезонава, со доаѓањето на КД ја добија потребната димензија во нападот, односно димензија која им фалеше до лани а сепак беа блиску до совршенство и без него. Вчера цела утакмица водеа, цело време го контролираа мечот, едноставно немањето среќа (имаше контра на крај Дурант али некако се деси да не ја прифати топката и Кајри погоди вонсериски шут) и судиската грешка ги однесоа до пораз. Не гледам како Кливленд има големи шанси против нив на 4 добиени.
Немој и ти со детскиве муабети жити мене. [DOUBLEPOST=1482790334][/DOUBLEPOST]Добија во нападот, но добија и на лузерство со КД, све води кон тоа дека доколку стигнат до финале против Кливленд а не променат ништо драстично во пристапот (не во начинот на игра), нема да имаат ни 2 победи во финалната серија.
Па добро, колку добија ГСВ офанзивно со КД, толку изгубија дефанзивно, пред се мислам на центарска позиција. И јас исто мислам дека повеќе проблеми би имале со САС, па и Мемфис би можеле да им прават проблеми. Марк и Ламаркус би им биле многу тешки за затварање. Иначе за вчера мечот да викате дека психолошки ги јаделе или незнам ти што, се чисти глупости. Па добро цело време водеа ГСВ, овие се на се водеа 44 секунди, со еден меџик потег на Кајри победуваат, и ги правите дека биле појаки. У право е Џони, серијата од лани се повторува еднаш на 100 години, а богами и потегот на Кајри секако дека не е секојдневен, ниту па паѓањето на КД, дали имаше фаул или не, не коментирам.
Сепак според мене Сан Антонио ќе бидат и те како закана за ГСВ, типувам и на нивно финале со Кавс
Добро бе не лути се одма ,инаку само 3 години доцниш со случкатаЛеле, извини што јас го видов ова прееска, мислев од синоќа е.