НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На 7мата утакмица не свршивте оволку колку на ова бе, аман што ви е...

G

garthok

Гостин
Ти нели си за Кингси, а лани имаше цел плејоф слика од Брон на аватар?
Па од брајан скалабрини ли да ставам? Значи младичу тоа е период во годината кога сите треба да клекнеме пред кралот.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Па од брајан скалабрини ли да ставам? Значи младичу тоа е период во годината кога сите треба да клекнеме пред кралот.
:vozbud::pos: Не ти личи на годините да пишуваш вакви работи.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ja dojdov samo da kazem deka Oldric e masina i deka zasluzua prsten

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
ГСВ имале психолошка блокада кога ќе играле против Кливленд:pos::pos:..каква глупост човече.

Лани кога ги претепаа 40 разлика зошто тогаш немаа или тогаш не беше битно дека е натпревар од регуларната сезона ама затоа сега е многу битно што исто така е натпревар од регуларна сезона...реално Кавси немаат никакви шанси со ГСВ ако на овие сите му се здрави..она лани што се случи беше еднаш на 100 години...сега следната кога ќе играат во Окланд и кога ќе го јадат со над 10 разлика тогаш ќе имаат психолошка бариера?

Единствената екипа според мене што можи да ги добие ГСВ се Сан Антонио..бидејќи Спарсите никогаш не се за потценување ако Ленард,Милс и Олдриџ му се здрави заедно со Грин,Паркер и Џинобили можат да изиграат квалитетна кошарка
Ke imaat psiholoska blokada vo idnina posle finaleto I utakmicava. Nikoj ne rece deka lani imale.
Koga se krsi rezultat kako vcera I vo finaleto, Cavs ima pogolema psiholoska prednost.
Ne me zezaj traumi imaat od Irving.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.487
Поени од реакции
5.581
Циркузанти, препотентниот МВП си подава зад грб, ете и Кер даде изјава треба да носи подобри одлуки чоукерот. Ќе звучам како коментаторот на СК ама премногу им фали Богут под кошот во дефанзива и скокови. Алдриџ и Гасол ќе ги истурат на пост, исто и младиот Гасол и Гоберт ќе ги намачат во плејоф, не знам колку се сигурен патник во финале. Леброн си тепа без форсирање, во финале тотално поинаку би играле и ова е според мене грешка на Кавс, треба да запнат да имаат подобар скор до ГСВ за да имаат 7ма утакмица на свој терен во финале.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Циркузанти, препотентниот МВП си подава зад грб, ете и Кер даде изјава треба да носи подобри одлуки чоукерот. Ќе звучам како коментаторот на СК ама премногу им фали Богут под кошот во дефанзива и скокови. Алдриџ и Гасол ќе ги истурат на пост, исто и младиот Гасол и Гоберт ќе ги намачат во плејоф, не знам колку се сигурен патник во финале. Леброн си тепа без форсирање, во финале тотално поинаку би играле и ова е според мене грешка на Кавс, треба да запнат да имаат подобар скор до ГСВ за да имаат 7ма утакмица на свој терен во финале.
Леброн игра 37 минути во просек.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Tешко дека би имале подобар скор од ГСВ и да запнат со 100% да играат секој натпревар...ГСВ имаат енормен квалитет и нема шанси некоја екипа да се брка со нив во 82 натпревари.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.326
Поени од реакции
5.434
Му краде топка у чист контранапад Кајри и у заден напад се лизнуе :icon_lol:

Чоукерс гана чоук.

Комшија сине, ја глеаше ти само задња четвртина?
Знаеш Грин од кога требаше да лапа минимум две технички ?
За фаули у напад да не праем муабет, после увидеа судииве па пробаа да компензираат, али зборим ја за цела сезона, и со Детроит прошлата текма, страшно
Немој сине тие сељачки муабети, свака част на Ирвинг кажав од увек ми бил еден од омилени, ама тоа на крај беше фаул над Дурант.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom