Коњ е, пичка не е.Дрејмонд е коњ, животно, памукоберач. Колку сака нека им ја држи одбраната на ГС, човекот е коњ и пичка. Јас лично омразата кон ГС ми е баш заради овој коњов.
Не можеш за играч како Грин да речеш дека е пи*ка.Дрејмонд е коњ, животно, памукоберач. Колку сака нека им ја држи одбраната на ГС, човекот е коњ и пичка. Јас лично омразата кон ГС ми е баш заради овој коњов.
А што е кога плачи на секоја судиска одлука и удира други мажи во јајца?Не можеш за играч како Грин да речеш дека е пи*ка.
Добро рече другарчето погоре, коњ е али пи*ка не е.
Тoгaш е педер мaнaстирски.А што е кога плачи на секоја судиска одлука и удира други мажи во јајца?
Интересна слика која кажува доста работи
Пошто не е до соиграчите затоа секад плаче да му донесат играчи иако има полн тим со Ѕвезди покрај него. Он е моментално најдобар и топ 5 играч на сите времиња. Ама доста со глупостите дека само до Леброн е а не е до соиграчите.Не е до соиграчите, до Леброн е. Премногу е добар.
11 идат и кај Леброн кога ќе ги одземиш ол-стар настапи додека не играле со Леброн.. така да.. Незнам зошто воопшто Реј и Рашард се спомнати тука..