НБА Сезона 2017-2018

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.649
Поени од реакции
7.997
Беверли е страшен играч, поготово дефанзивец никој не оспорува, али мислам премногу беше ова со Бол. Не дека требаше да го остава да дава кошеви или слично, туку начинот на понашањето и тие 2-3 контакта.. шо знам.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Беверли е страшен играч, поготово дефанзивец никој не оспорува, али мислам премногу беше ова со Бол. Не дека требаше да го остава да дава кошеви или слично, туку начинот на понашањето и тие 2-3 контакта.. шо знам.
Таман си е. За тоа е ставен Беверли, да го прави она што најмногу знае, одбрана и провокација. Си има судии, ако претера ќе си јаде Flagrant 1. Целта ги оправдува средствата, Бол даде само една тројка цел натпревар. Не го жалете детето, како ќе се научи да игра инаку :)

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.649
Поени од реакции
7.997
Таман си е. За тоа е ставен Беверли, да го прави она што најмногу знае, одбрана и провокација. Си има судии, ако претера ќе си јаде Flagrant 1. Целта ги оправдува средствата, Бол даде само една тројка цел натпревар. Не го жалете детето, како ќе се научи да игра инаку :)
Се си во право, иначе не сум фан ни на Бол ни на Лејкерси у глобала али ипак е руки,прв НБА меч и оверхајп беше.
Како и да е секој со свое мислење.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Ова ме потсети на олимпијадата 92ра, Џордан и Пипен кога му се настрвија на Кукоч. The rest is history...

G

garthok

Гостин
Има играчи што не трпат нарцисоидни самопрогласени ѕвезди.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Незнат уште американците за бели Леброн 1000 коњски сили Лука Дончич ни беверлиевци ни дрејмонци ни кавајци ни шајци нема да го запрат ко ќе тргни кон кошот 6 фаули ќе попијат за 3 минути

Лонзо игра ко да му викат од дома.. Скроз школски истрчува до центар му ја подава на другарчето и оди во ќош.. Страв му е да нападни кон кошот дали заради повреда или заради очајниот шут од слободни

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Она копитоно татко му само контра услуга му прави со толку многу зборење. Остај го детето нека игра, очигледно е дека има талент, од толку многу притисок и хајпање од татко му на крај ќе се исере за сите пари. Класичен очаен американец глуп, се' ќе направат за шоу

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Малку му е на копилето и она копито од татко што го има.
Има душата да му ја извадат сезонава, детево ако е слабо на психа за две године ќе игра у Шандонг Шаркс.
Неможеш уште недојден у НБА да изиграваш некој си ебан курназ, а тој брат му па уште погадна муцка има, тек на него ќе му ја ебат мајката кога ќе дојде, таман овој кога ќе иде за кина после 2 године у лига со 2.3 поена 3.6 аситенције и 4 трновера по натпревар !

Beverley yelled "Weak ass m-----f-----. " apparently in reference to Ball.

:icon_lol::icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Малку му е на копилето и она копито од татко што го има.
Има душата да му ја извадат сезонава, детево ако е слабо на психа за две године ќе игра у Шандонг Шаркс.
Неможеш уште недојден у НБА да изиграваш некој си ебан курназ, а тој брат му па уште погадна муцка има, тек на него ќе му ја ебат мајката кога ќе дојде, таман овој кога ќе иде за кина после 2 године у лига со 2.3 поена 3.6 аситенције и 4 трновера по натпревар !

Beverley yelled "Weak ass m-----f-----. " apparently in reference to Ball.

:icon_lol::icon_lol:

Марли експертиза на дело, Лонзо днска 29/11/9

:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom