НБА Сезона 2017-2018

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Казнс и Дејвис 61/28 имаа и пак изгубија релативно лесно од Мемфис.. Ниш овие не прат очекувам Казнс да биди играч на Кавси после ол-стар брејкот.. Томсон + Бруклин пикот (кој после повредата на Лин скоро сигурно ќе биди топ 3)

Казнс
Краудер
Леброн
Вејд
Ајзеа

Лав
Грин
Корвер
Смит
Роуз

Вориорси метла ќе јадат во финале (ако стигнат дотаму)

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Казнс и Дејвис 61/28 имаа и пак изгубија релативно лесно од Мемфис.. Ниш овие не прат очекувам Казнс да биди играч на Кавси после ол-стар брејкот.. Томсон + Бруклин пикот (кој после повредата на Лин скоро сигурно ќе биди топ 3)

Казнс
Краудер
Леброн
Вејд
Ајзеа

Лав
Грин
Корвер
Смит
Роуз

Sent from my iPhone using Tapatalk

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.649
Поени од реакции
7.997

Казнс
Краудер
Леброн
Вејд
Ајзеа

Лав
Грин
Корвер
Смит
Роуз

Сваќам ја хејт према Вориорси и јас не ги сакам, уште сум на муабетот kd snake, draymond donkey i chef curry choker у финале и тако даље али ова е too much бате. :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
КОЈ ЌЕ ГО ЧУВА КАЗНС БЕ ДРЕЈМОНД МАГАРЕТО СЛУЧАЈНО ДА НЕ ГО ЧУВА? ХАХАХАХА.. ШЕК БРОЈКИ ЌЕ ИМА ВО ФИНАЛЕТО ЕЈЈЈ НЕ СЕ ГУБЕТЕ.. МЕТЛА СО 20 РАЗЛИКА ПРОСЕК ЌЕ ЈАДАТ
(НОРМАЛНО АКО СЕ ДЕСИ ОВАЈ ТРЕЈД)

БОНУС: РОУЗ ГО ИМАТЕ ВИДЕНО БЕ КАКО ИЗГЛЕДА?!?!?! 2011 ФОРМА СО ШУТ!!! ЌЕ МУ ГО ОТВОРИ ШУПАКОТ НА СТЕФ

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
КОЈ ЌЕ ГО ЧУВА КАЗНС БЕ ДРЕЈМОНД МАГАРЕТО СЛУЧАЈНО ДА НЕ ГО ЧУВА? ХАХАХАХА.. ШЕК БРОЈКИ ЌЕ ИМА ВО ФИНАЛЕТО ЕЈЈЈ НЕ СЕ ГУБЕТЕ.. МЕТЛА СО 20 РАЗЛИКА ПРОСЕК ЌЕ ЈАДАТ
(НОРМАЛНО АКО СЕ ДЕСИ ОВАЈ ТРЕЈД)

БОНУС: РОУЗ ГО ИМАТЕ ВИДЕНО БЕ КАКО ИЗГЛЕДА?!?!?! 2011 ФОРМА СО ШУТ!!! ЌЕ МУ ГО ОТВОРИ ШУПАКОТ НА СТЕФ
И јас понекогаш си прам бајрам со умот, ама до толку... шо знам.

п.с. казнс кај провокатор како дрејмонд во првите 3 минути ќе има 5 лични направено
just saying...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

G

garthok

Гостин
Не се чува Казнс, но не знам колку би го земал некој од посериозниве франшизи. Тежок карактер е и свесни се за тоа.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
OKC ke si osvoe titulata..Westbrook, George i Melo ke si poigruvat so protivnicite..zapamtete mi gi zborovite.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.297
Поени од реакции
34.890
Mи недостига давка сајтот... Има некој подобар сајт за симињање утакмици, од овој:
Код:
https://www.sport-video.org.ua/basketball.html

Член од
13 март 2012
Мислења
154
Поени од реакции
82
OKC ke si osvoe titulata..Westbrook, George i Melo ke si poigruvat so protivnicite..zapamtete mi gi zborovite.
Со тројца играчи што се жедни за топка и сите имаат проблеми со егото, тешко дека нешто ќе биде. После распадот и заминување на брадата и дурантула ништо повеќе не е исто. Навивам за ОКЦ од сезоната кога играа финале со Мајами , Вестбрук иако има одлични бројки и лани ги носеше на грб неписмените од Оклахома секогаш кога треба да биде клучен против да кажеме подобар тим јаде чоке и тоа најчесто у задња четвртина, а да не збориме за ПГ и неговиот decision making кои што убаво го видовме лани. Доколку си ги средат проблемите во главата имаат шанси иначе ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom