- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
“I’m tired of getting a taste of Embiid. I want the whole load”. Paul Pierce
#gayforembiid #thetruth
#gayforembiid #thetruth
Казнс и Дејвис 61/28 имаа и пак изгубија релативно лесно од Мемфис.. Ниш овие не прат очекувам Казнс да биди играч на Кавси после ол-стар брејкот.. Томсон + Бруклин пикот (кој после повредата на Лин скоро сигурно ќе биди топ 3)
Казнс
Краудер
Леброн
Вејд
Ајзеа
Лав
Грин
Корвер
Смит
Роуз
Вориорси метла ќе јадат во финале (ако стигнат дотаму)
Сваќам ја хејт према Вориорси и јас не ги сакам, уште сум на муабетот kd snake, draymond donkey i chef curry choker у финале и тако даље али ова е too much бате.Казнс и Дејвис 61/28 имаа и пак изгубија релативно лесно од Мемфис.. Ниш овие не прат очекувам Казнс да биди играч на Кавси после ол-стар брејкот.. Томсон + Бруклин пикот (кој после повредата на Лин скоро сигурно ќе биди топ 3)
Казнс
Краудер
Леброн
Вејд
Ајзеа
Лав
Грин
Корвер
Смит
Роуз
Вориорси метла ќе јадат во финале (ако стигнат дотаму)
И јас понекогаш си прам бајрам со умот, ама до толку... шо знам.КОЈ ЌЕ ГО ЧУВА КАЗНС БЕ ДРЕЈМОНД МАГАРЕТО СЛУЧАЈНО ДА НЕ ГО ЧУВА? ХАХАХАХА.. ШЕК БРОЈКИ ЌЕ ИМА ВО ФИНАЛЕТО ЕЈЈЈ НЕ СЕ ГУБЕТЕ.. МЕТЛА СО 20 РАЗЛИКА ПРОСЕК ЌЕ ЈАДАТ
(НОРМАЛНО АКО СЕ ДЕСИ ОВАЈ ТРЕЈД)
БОНУС: РОУЗ ГО ИМАТЕ ВИДЕНО БЕ КАКО ИЗГЛЕДА?!?!?! 2011 ФОРМА СО ШУТ!!! ЌЕ МУ ГО ОТВОРИ ШУПАКОТ НА СТЕФ
Со тројца играчи што се жедни за топка и сите имаат проблеми со егото, тешко дека нешто ќе биде. После распадот и заминување на брадата и дурантула ништо повеќе не е исто. Навивам за ОКЦ од сезоната кога играа финале со Мајами , Вестбрук иако има одлични бројки и лани ги носеше на грб неписмените од Оклахома секогаш кога треба да биде клучен против да кажеме подобар тим јаде чоке и тоа најчесто у задња четвртина, а да не збориме за ПГ и неговиот decision making кои што убаво го видовме лани. Доколку си ги средат проблемите во главата имаат шанси иначе ништо.OKC ke si osvoe titulata..Westbrook, George i Melo ke si poigruvat so protivnicite..zapamtete mi gi zborovite.