- Член од
- 27 септември 2009
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 0
зашто смешно па така кој не ја знае финтата е вака да ја научишЗа ваква песна да бараш таблатуре е смешно...боље научи си ја во моментот каква што ти ја пиша некој погоре...:smir:
зашто смешно па така кој не ја знае финтата е вака да ја научишЗа ваква песна да бараш таблатуре е смешно...боље научи си ја во моментот каква што ти ја пиша некој погоре...:smir:
До Ре Ми - http://www.doremi-yamaha.com.mk/каде у Скопјево има продавници за синтисајзери и музичка опрема?
и дали имаат веб страни да се пролиста што има цени ова она?
Па дури и крив ме изваде во муабетов. Фала на просветлувањето!Брат фала за акордите ама јас не барам акорди ее и фала што ми кажа за Google стварно не сум знаел :pos2: :pos2: :pos2: ...Е и да ти кажам ако не знаеш што се таблатури постои Wikipedia ..eве ти линк да научеш што се таблатури :salut:
Па дури и крив ме изваде во муабетов. Фала на просветлувањето!
Оригинал ??Продавам нова маица од МЕТАЛИКА, оргинал од Австралија, прв сопственик 20 евра
Колку го продаваш?Се продава гитарско појачало 70W комбо со лампашко предпојачало со 2 лампи и транзисторско појачало. Појачалото е едноканално. Има 1x12 Celestion Vintage 30 звучник. Појачалото е одлично, има маршалски звук, скоро е ново и е одлично сочувано, не е носено на свирки или проби и е свирено само по дома. Доволно е гласно за да се слушне над тапани!