Мораше некој да почне! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Им рекла учителката на децата да напишат расказ за нешто што се случило минатата недела. По пет минути Трпе дига рака и го чита својот состав:" Минатиот петок мојот татко падна во бунарот..." и учителката го прекинала:" А како сега твојот татко?"
Трпе: "Па сигурно е добро вчера престана да вика за помош?!!!"

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Малиот Игорче прашува трудна жена:
- Што е тоа во твојот стомак?
- Моето бебе.
- А го сакаш?
- Да, многу?
- Па што си го изела тогаш?!

Што е тоа, големо е околу 15 см а жените најмногу сакаат да го држат во рака?

- банкнота од 100 евра

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Како плавуша ослабнува 10 кг?
-Ја брише шминката :)

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
GO OBVINILE EDEN KONDOM ZA SILUVANJE, I SEA GO NOSAT NA SUD I MU VIKAAT- STO KE KAZES U SVOJA ODBRANA?
-ME NAMESTIJA!:tapp:

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Си било едно ѓупче и на училиште му рекле да напишат состав за ''Ананас''. ....и детето почнува : ''Еднаш си седевме дома , јас , братми и мајками . И одненадеш дојде таткоми пијан и ја акна мајками од чименто...А НА НАС ни мана по една клоца.'' :vozbud:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Иде Брус Вилис во Anhoch, и вика: Дај хард

Jebo F@kic

†The Eba4ot†™
Член од
1 јануари 2008
Мислења
133
Поени од реакции
0
како се вика на англиски "овцата Тарче"? албанче!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Begale Mujo i Hasno nakaj doma , i naishle na nekoja pregrada..
Mujo mu vika na Haso: "Ajde Haso skokaj prvo ti pa posle jas po tebe..."
Haso skoka .. i pagja vo gomna ..
Mujo go prashuva: "Abe Haso , sho napraj .. se udri li?!"
Haso: "Ne be, ama pazi ima gomna od ovaa strana..."
Mujo: "Ima mnogu ili malku?!"
Haso: "Nema mnogu be , do petici..."
Posle toa Mujo se kachuva i skoka.. No koga skoka do v usta se zakopuva v gomna..
I mu vika na Haso
Mujo: "Ama do peticiii .. do v usta me fatija gomnava.."
I Haso mu vika: "Eeee.. takvo e koga skokash na noze"

P.S. Haso skoknal na glava.. :)
Ама си ме насмеал ко шо бев изнервиран браво браво :pos::pos::pos::pos:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Во некоја зграда живееле 2 богати фамилии и едни цигани
1вата фамилија:
мајката:Сине не трчај ке ги скинеш адидас патиките од 5000ден.
2ата фамилија:
Мајката:Ќерко не трчај ке го скинеш фустанчето од 10000ден.
Циганите:
Мајката:Хатиџе не трчај ке огладнеш:pos: :pos: :pos: :pirat:

Jebo F@kic

†The Eba4ot†™
Член од
1 јануари 2008
Мислења
133
Поени од реакции
0
лелееее ама си ме насмеал со ова алал да ти е

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.564
Ојдело некоо дете у аптека и питало дали имат леб, и аптекарката кажала оти тва е аптека, а не лебара, и детето кажало: - ее ка ве заебах, точако мее вонка...

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ојдело некоо дете у аптека и питало дали имат леб, и аптекарката кажала оти тва е аптека, а не лебара, и детето кажало: - ее ка ве заебах, точако мее вонка...

И шо саа? :raz:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ватерполо тренер дал оглас во весник дека сака да направи ватерполо екипа.За неколку дена му доаѓа некој чоек на тренерот и му вика:

Еве јас ќе бидам дел од тимот, ама за жал немам нозе...И тренерот му вика: Добро бе човече , како мислиш да играш без нозе? И детево му вика: Ајде стај ме во базен ќе видиш...Со едната рака ќе пливам , со другата ќе подавам...Го пуштиле во базен, стварно се покажал добро и го примиле...Доаѓа наредниот ден друго дете, ама овде па без раце..И тренерот му вика: Ај овој без нозе, ама ти без раце ?!? ... И детево вика: Абе ти стај ме у базен, ќе видиш...Со едната нога ќе пливам со другата ќе подавам...И стварно го стаиле и добро се покажал...и доаѓа некое дете без раце, без нозе, само со Уши...И тренерот му вика: Дај бе не зезај овие двајцава без нозе, без раце некако пројдоа, ама ти како мислиш бе? И детево вика: Епа со едното уво ќе пливам со другото ќе подавам...И добро го стаиле у базен, да видат што ќе се деси...И чекаат 5, 10, 15 минути и никој не искача од базен...И само по некое време искача детево и вика: Добро бе Мајката, Кој беше тој педерот што ми стаи капа? :pos2:

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
ова е најглупиот виц со ми го имет кажано:
Седеле две чавки на гранка а пред нив имало игралиште.на игрлаиштево имало деца шо играле футбал и еднава чавка и викат на другава: го глеаш детено шо бранит?-го глеам.-го глеаш детено шо седит до она шо бранит?-го глеам,а го гледаш она детено шо трчат по топкана?-го глеам.-а ги глеаш децана шо седет под дрвово?-ги гледам,-а она детено шо седит блиску до нив??-го глеам?-а кажи дал го гледаш она шо е потпрено на стативана?-го глеам.- е татко му е Америка.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
- Си шетале две камчиња покрај плажа и едното на другото му рекло : леле брат види колку голема журка :kesa:

Ако сакаш на некој да го побудалиш прашај го кај одет мало слонче и големо слонче , тој ќе си кажвит све дур не се изнервират кај одет мало слонче и големо слонче ама тешко дека дека ќе му текнит дека на живци му одет :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom