Se slagam... ajde za prostitucijata....
Hepta priznavam planirav situacija od Julija na Markiz De Sad... ali vikam nema poenta pa da probame so gore dole izbalansiran visok denes.....
Bombi letaat nasekade, sme otishle u K... ne moze vekje da se podneseme i za da ne se samoeksplodirame sme odlucile da sedneme site da sklopime nova kniga na pravila i za site da si vazi... eve nov svetski poredok prajme.... za nashite deca...
Miki od hristijanite go prakjaat, mene od anarhistite... Ipsi Hepta vie od okultizmot... i tako dalje... ima i edno pleme u amazon sho zivee von civilizacijata... i niv kje gi vikneme fer da e...
I od Flat Earth mora da dojdat, deka i oni neli imaat svoe mislenje... ravno...
I pocnuvame... prvo se fakjame za dali mazot i zenata se ednakvi....
Miki tuka malku hmmm da beshe taka nemashe Adam prv a Eva od rebroto negovo... Ali Miki zivee u 21-vi vek glasa za.. bombi letaat ipak ... decata
Od islamot pretstavniko mozda on licno misli da... ali vika ako glasam taka kje mi secat glava isis... pa glasa ne i pocnuva rasprava...
Bomba eksplodira ginat 678 332 lugje... ne e ubavo glasa i on Za i ideme dalje...
Sledno na red koga da e polnoleten covek... se vleguva vo rasprava hepta i ipsi i drugi plus vikaat 21 ... ostali vikaat 18 si e arno...
E tuka mene po inercija pocnuva rakata da mi se diga deka neli mojta filosofija ... ne moze toa taka... mora da zasluzi orden za zrelost...
Ali dodeka mi se diga rakata po logicka dedukcija kontam deka e glupo da sega potegam prashanjeto bombi letaat kje go zakocam procesot a i taka nemam konkreten predlog sho drugo....
Rakata vekje mi e u vazduh glupo e da ja spushtam i vikam ajde neka e 19,5... zlatna sredina glasajte bombi frchat lugje ajde... za decata!
Ali u sebe si vikam eh bee ne smee ni 19,5... i svakjam deka sum nezrel sho ushte mislam na toa... pocnuva smeshno da mi stanuva deka sam po naucen metod sum si dokazal ... gi zamisluvam site pa i sebe so detski glavi a telata vozrasni...glavite pogolemi ko na crtan film... se kikotam ... me gleda od amazon ovoj i on pocnuva da se smee ...
Ali se uozbiluvam neli akcija idemo dalje!
I sega prostitucija... ipsa i hepta go stavaat na glasanje... a bombi frchat kje se zamozapalime...
Jas odma glasam protiv... protiv glasaat i povekjeto od 51%.. protiv glasa i od amazon ovoj.. poshto me videl mene deka digam raka i se smee...
I ako izglasame protiv ipsa i hepta... dali kje go prifatite?... (bombi frchat..kje se zamozapalime... decata ... idninata.. )
A dodeka nie glasame vo orbitata se parkirale vanzemaljci jadat pukanki i si fakjaat seir....
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)