ЈуријАркадиевич
Модератор
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 1.861
- Поени од реакции
- 7.320
За жал не, тој ја исполни мојата желба за бидување амбасадор во Бразил.
Фала ти!

Ме нападна тој период кога и тебе те нападна. Организирано напаѓаше на сите страни, така лечи фрустрации.Оти ти мавнал оној енгри фејс?![]()
Ај сега признај колку од твоите познаници блиски те прашаа дали си добар, да не си болен нешто и слични глупи прашањаФала ти, Аце! На кратко, минатата година ова време бев 117 кила, а висок сум 171/2. Значи, не беше баш лесно. Го сменив доручекот и до лето симнав 10 кила. Очигледно, не беше доволно. Се вратив од Варшава, се чувствував убаво и ми дојде само да го искористам чувството и да направам порадикални промени. За два дена од одлуката, се договорив со тренер и влегов во теретана. Сменив исхрана, се водам по план на исхрана. Немав нешто проблеми со прекинување на лошите навики, природно се осеќав. Немав проблем со cravings. До скоро одев 5 пати неделно во теретана, 3 тежински и 2 кардио. Сега исфрлив еден ден кардио. Моментално сум на 74 кила и го завршив процесот на слабеење, сега маса и обликување.Во овие 7-8 месеци имам пропуштено само 3 тренинзи. Искрено, сѐ ми промени. Расположение, фокус, енергија. Се будам како дете расположен. Не очекував дека толку ќе уживам одејќи во теретана.
Хах, да. Не толку блиски, ама имаше што ме прашаа дали по свој избор е слабеење или ради болест.Ме нападна тој период кога и тебе те нападна. Организирано напаѓаше на сите страни, така лечи фрустрации.
Автоматски споено мислење:
Ај сега признај колку од твоите познаници блиски те прашаа дали си добар, да не си болен нешто и слични глупи прашањаБидејќи нашите кога си 117кг никој не те прашува дали е се во ред, ама ако те видат дека симињаш килажа одма добиваш милион прашања.
Како и да е честитки за твојот огромен успех. Си го направил својот живот пофункционален.Хах, да. Не толку блиски, ама имаше што ме прашаа дали по свој избор е слабеење или ради болест.![]()
Ти си кралица која ќе влезе ова лето во најјака форма и не само што ќе влезеш туку и ќе ја држиш до крај на живот.Тоа е целта нели? Викингот ќе благословуваЈас имам паѓано баш поради вагата и сум знаела да се откажам и да терам пак по старо. Голема благодарност до @Avramovski777 затоа што секогаш успева да ме крене.Човекот ми е и ментор и психолог и сѐ! Следете го на инста, дава корисни совети, охрабрува, инспирира и секогаш е тука да помогне.