Изгледаш голем а малку кг, висина?
185 cm. koga pocnav imav samo 60kg.Изгледаш голем а малку кг, висина?
eve od pred skoro 2 meseci od drug agol slikano i malku potemna slika. Ovde bev 70kg. Bitna e muskulnata masa ne telesnata tezina zirnetego zac perna na youtube, duplo e pogolem odmene a tezi 70kg. Mnogu e bitno i kako ke se stegnis posto ova poza e teska i mnogu bolat ramenata koga se izvedva. 10 slikanja za 1 slika da zlezi vo red.cudno mi e so ovaa kilaza i visina da go imas ovoj grb... ili pak jas ne znam da zastanam ubava poza ko ce slikam grb xD.
Ne ti gi otvora slikite so gi imas staveno. .
Mini-cut со carb cycling дефицит 300-350 ccal, PPL програма на вежбање 5 пати неделно. Пред тоa булк со 500 над maintence. Повеќе слики во текот на неделата.
Не се слики бате, еден анимиран гиф има поставено:Ne ti gi otvora slikite so gi imas staveno. .
Слаби листови имам, ги вежбам 3х неделно сега со многу волумен. Во квадрицепсите имам најголем напредок , многу брзо ми реагираат на тежински тренинг 2х неделно.Не се слики бате, еден анимиран гиф има поставено:
1. https://gph.is/2JHEpZ3
- Одлично можиш малце на нозете да поработиш и ќе бидиш петка!
На што алудираш со постот?100% природен исто како 100% природниот сок од Вива
Дека си погодил добар стек, од тој хормонскиотНа што алудираш со постот?
Отворен сум за тестирање во која клиника и кога сакаш, ненајавено или најавено. Ќе го сфатам постот твој како комплимент.Дека си погодил добар стек, од тој хормонскиот
Добар си само напред, небитно што си земал за да го постигнеш ова.
Не ме занима тестирање, голем дел нема ни како да ги тестираш, особено не сармс што се прилично актуелни во последно време. Како комплимент сфати, почитувам тоа што си вложил трудОтворен сум за тестирање во која клиника и кога сакаш, ненајавено или најавено. Ќе го сфатам постот твој како комплимент.