Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Девојки :) ставот им зависи од окружувањето.
Знаете оној вицот, научниците конечно иткриле што бара жената...и после се предомислила :pos: good one

Асалални хмм...
Би требало да ги има, јас уште не сум начекал таква. Најдов една што изгледаше асална ама па не беше..внимавајте дечки има многу лажњаци надвор.
Обично карактерно асалните се грди што е и нормално, мора да бидат обри за да надокнадат на лепота...а на локалните наши лепотици им нема крај. Не џабе зборат сите за странство каде во изобилие има згодни моми на место што се.

Еве апел, ако има асални и убави пријавете се на темава да ве види форумџиска багра барем дека не се мит таквите кај нас :cool:
Чеј да си добацам сам на себе.
Ако се асални ондах само прашање е на време кога ќе се смени тоа.
За да остане се у реду треба многу балансирање.

Моеш да си фатиш ќупенце ама за да биде се подмачкано како валволин треба да бидеш јак психолог иначе ојде работава.
Ако сака да те вара и да имаш пари ќе те вара.
...
Со девојки нема правила, уживајте со нив и не се приврзујте емотивно дур не сте у брак со две деца кај што ќе е свесна дека ако напрае беља она ќе го изеде победелиот крај, зашо ако ве намирисаат дека не дај боже сте емотивно зависни од неа одма почнуваат бељите.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Поштена да е добра за тебе да имаш полза од неа, ако си е за себе добра што имаш ти од тоа? Значи пак во релација со нешто друго. Да знаеш на што си, да ти служи ако не ти е од корист туку од штета батали ја нека си е за себе најдобра.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.193
Поени од реакции
8.930
Поштена?...........Тешко...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
зошто ти е поштена,таман си се навикнал на непоштените.........

S

Shaman

Гостин
Типови на мажи на кои најчесто се налетува денес:
1. Копук - голтар уште пред врата вели мамо мамо дај 30 денари
1.1. Копук на квадрат - од кај нема заработено еден денар, надвор филмови режира колку има, што има и слично
2. Мамини мази - мама уште му го брише газето и го мачка со бекутанче после бањање
3. Интелектуалци - сезнајковци, се разбираат и се знаат, нема тема каде неможат да дадат стручен осврт
4. Дркаџии
5. Деца - ако не се грижиш за него ќе умре во смрдеа и нечистотија
Поштен тешко, ако под поштен се подразбира:
- Да создаде пари
- Да не се праи паметен со сила
- Да излезе да ебне нешто, а не само да збори напразно
- Да порасне.

Патем во Македонија нема поштени, земајте парите и правец во Албанија, таму има поштени од 500 до 2000 евра.
подобро да го мавнам дома два пати (или пет) отколку да го пикнам кај што не треба па да ме боли глава.
преку к*р од овци што ако легнат со тебе мислат како да направиле некоја огромна жртва за човештвото
и дека им должиш до крајот на животот. па после морам да слушам гњавења и исповеди и да изигравам
психолог..... не благодарам. затоа е подобро некогаш само да смениш рака.
со се останато се сложувам 100%.

Поштена тешко, ако под поштена се пордазбира:
- да не трча по пари
- да биде реална и да цели кон компромис
- да не манипулира и секогаш (или скоро секогаш) да ти кажува што навистина мисли
- да не бара прилика да вара секогаш кога е излезена
- да не тупи со глупи филмови
има вакви девојки само кој што бара.
и ние машките сме свињи бе. ама свињи до даска.
ќе налеташ на некоја ваква што те сака каков што си,
ама тебе пусто ти е криво што неможе одма во г‘з да ја е*еш.
затоа треба трпение и разбирање и компромис.

F

FARANG

Гостин
Lol, moe prasanje do tebe e so ke ti e postena? Vo bugarija ti e merak da zboris so devojka a vo mkd ne? lol...

Imigriraj brat, moj sovet sibaj nakaj azija. Tamu i te kako baraat belci samo i tamu ako baras posteni ili interesni ke go drkas.

H

HITCH

Гостин
Наравоучение: не им позајмувајте пари на женските, оти не ги враќаат ниту со камата.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ама сте забегале , и јас познавам другари и гледам млади деца како работат и одат на занат да научат нешто , за разлика од девојки кои седат дома барем да научат нешто во кујната тие си седат пред комп ( мислам за оваа младина т.е млади не за постари ) - дури и јас сум бил на 3 заната беспотребно се додека не најдов што ќе бидам и планирам да идам на занат за 2-3 недели ....
Дури и еве го брат ми прва година ( сега за 2 година ) оди доле кај нас Автомеханичар учи занат
еве пред неколку дена имаше молери и еден ми се чини како да има 19-20 години и сам си заработува ( како што спомна Леандра - бараат од свои родители 30 денари )
најмногу ме изритира постот на Леандра дека за мажи кои денес се налетуваат ....
Едноставно времињата се сменија и жените сакаат да имаат некој успех ( но не каков што треба да биде ) во смисла поштена жена иаку има пари .
Не се само мажите размазени и девојки се размазени
гледам во градот какви се има - во едни наврати видов девојка со големи цицки ( сите се врат ) и ми се причини дека нема градник :LOL: ( млада е мислам 20-25 ) а носеше црн блузон али се виде нешто :P , во друштво со некој педер што го знам каков е црна облека и една таква смешна фризура од една страна пуштена поголема ....
Има и жени смешни кои се расправаат за глупости ( имаше прилика да слушнам ) т.е кои се дерат на глас и се расправаат зошто не побрзала , нервирала се чекала 20 мин , вртела зошто не се јавила на моб ( ами смор се )
Ами ние машите по цел ден на занат , девојки на базен се опуштаат , разголени излегуваат , седат пред комп наместо да научат да испеглат кошула ....
Како што тргнала оваа младина - дали наскоро ќе има поштена девојка ( не велам дека нема ) ама наскоро ....

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Колку ми се глупи, темиве дури самиот прв пост за отварање на темава кога го видов:sick:
Некој копук што нема среќа у животот и љубовта, очигледно женска му го оставила за некој со потврд алат па сега ќе ги сере девојкиве македонски на форум овде, кога неможе во живо да се испука на ништо женско, напрај скришен профил и пукај онлајн!
Може да се најде поштена девојка, само треба да знаеш каде да ја најдеш, а ако ти се подобри бугарките и гркињите, секоа чест на паметот!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Во Македонија, или поконкретно во нашето најголемо село Скопје, каде што се се знае, полно со цинични, подмолни и искомплексирани луѓе како нас, човек неможе меракот да си го направи за било што без да се изеде гомна за тоа.

А сето тоа предизвикано од бес, додека цела европа работи, ние немаме што друго да правиме.

Нашето его работи на принципот бутни ги сите доле за да бидеш на врвот, а не издигни се над сите за да можеш да им покажеш како да го сторат тоа и другите.

И мене ме фрустрира некогаш однесувањето на некоја типка, секогаш ќе има некоја што ќе не исфрустрира.
Ама тоа не значи дека таа ми е крива, туку дека јас сум слаб, таа ќе си прави што сака нејзин живот.
Место да се отвараат вакви теми, и да се плаче, смени го односот.

И не се летај по типки со кои не можеш да се справиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom