Место кое ви оставило најголем впечаток?

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Рим. Сакам повторно да го вдишам тој град....
Фиренца. Симбиоза на мир и спокојство.
Монако. Рај за очи...

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Прага, целиот дух на градот и луѓето.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Сиднеј,мостот,после opera house и многу други работи.А и ќе ја заборавев зоолошката конечно си најдов супер место за живеење ама не ми дадоа виза :)pos2:)хееее штета...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Аквариумот во Берлин... Нема никогаш да го заборавим

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
1.Москва, прво ноќе, а после и на првомајската парада, незаборавно...
-неколку празни места
Koтор, посебно на Бокељске Ноћи..
Прага, во секое доба :)
Инсбрук (уште не сфатив зошто повеќе го сакам од Виена)
Лугано, Швајцарија.. у тоа "малечко" гратче имаше повеќе живот отколку во сите останати швајцарски градови заедно...

и толку ваљда :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Кај и да шетам,сепак најубаво ми е у Лазарополеее:wub:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
"Aqua fantasy" - партали комплекс - 10км од Кушадаси :)
Da da da, zakon nesto koe sto ne se glea sekoj den. Nema sto ne isprobav toj den, a majka mi kutrata koga se vrativme vo hotelot vecerta, ispi dva leksiliumi, za da moze da zaspie :). Najdzverski tobogan mene mi bese ''Black Mamba'' (imeto ke go pametam cel zivot). Celo vreme od pocetokot do krajot se vozis u temnica so neverojatni zavioci, adrenalin do maximum.

No sepak u mojava Lista Aqua Fantasy bi se plasiral na 2. mesto. A bitkata za prvoto mesto ja vodat Pamukkale & Banjata na Kleopatra, i stvarno ne znam koe od ovie dve mesta da go rangiram povisoko. I dvete se naogaat na isto mesto u Turcija i stvarno odzemaat zdiv i te ostavaat so podzinata usta. Ke gi pametam siot moj zivot, a uste poveke se gordeam sto sum bil tamu, bidejki slusam deka Pamukkale (a Banjata na Kleopatra e vednas do nego) ke go izglasat kako prirodna retkost i za nekoja godina ne ke moze poveke da stapne covecka noga tamu (a ja bev tamu i se kapev cel den :pipi:).

A inace druze, golem propust si naprail ako ne si otisol do Pamukkale i Banjata na Kleopatra koga veke si bil u Kusadasi. Tie se okolu 300 km istocno od Kusadasi (kon vnatresnosta na Turcija). Steta golema bi ti bilo toa, posto i onaka si otepal vise od 1000 km do tamu, a pak ako si idel niz Bugarija e uste poveke. Tie 300 km ne bi gi osetil ... !!!* ;)

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Дубровник, Загреб (“Марков трг“), Плитвичките Езера, Паг.

Котор.

Виена.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Турција ама каква што беше кога бев последен пат.... И Будимпешта... Немам многу шетано па неможам да кажам :) Али сигурна сум дека одговорот на прашањево ќе биде Тенерифе после 5 јули :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
МОСКВА- Најубавиот град, црвениот плоштад, најубав период е кога се белите ноќи, тоа е при крај на мај..,
ВЕНЕЦИЈА- НАјромантичниот град по мене..
ЛУВР, музејот во Франција, е тука со здравје кој мисли да го посети, нека си отиде у 9 сабајле, ако сака целиот да го помине и нешо плус пари добро ќе ви дојдат, има еден куп интересни сувенири што можат да се купат.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62

Точно ова место во Lido di Jesolo, Italija

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Зоолошката градина во Штутгарт.Кај нас така парковите не изгледаат а да не зборам за зоолошките.

Kajgana Shop

На врв Bottom