Место кое ви оставило најголем впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Точно ова место во Lido di Jesolo, Italija

Овдеее....водата на 500 метри од брег не е ни до колена. Прекрасно.

Такоџе и Барселона, со тоа зданието огромно и Рамбла...:pipi:

И јас ќе морам да се согласам со тоа дека Прага е сон. Дива,мистериозна а сепак грациозна. Не премногу нападна,остава сам да и ги видиш убавините. Готика бе готика.

Уште сум млад и не сум видел многу места по светов па сега за сега ќе идам со Будимпешта

До сега од тоа што сум видела дефинитивно зоолошката во Будимпешта и градбите во истиот град

Дубровник, поромантично место немам видено, а се воодушевив од стариот дел и имав екстра друштво за убаво да си поминам:icon_bigg

Милано прекрасен е го обожавам :pipi:

milano-big.jpg

milano345.jpg

и го обожавам Париз навечер прекрасен е не е за џабе градот на светлината ... посебно глетката кон ајфеловата кула аххх:pipi:
paris-night.jpg

Имам многу сакани места ,почнувајки од Москва посебно зима покриена со снег ,Рио со прекрасните природни убавини и да не набројувам да не излезе како фалење ха ха ха .

Amsterdam...uf...pa ko ke se setas so brotce po tie kanalite....son ej...

Топоганчено Славија дефинитивно......

На прво место се Метеори http://en.wikipedia.org/wiki/Meteora во Грција, кога ги видов неможев да верувам дека такво нешто постои. Другите два града кои ми се допаѓаат се Будимпешта и Прага. А иначе голема желба ми е да ја видам Москва онака покриена со снег околу нова година или божиќ... права идила.

лондон. има многу да се види, а е и прекрасно место за живеење

...швајцарија...мислим цирих...ст. морицз...базел....ма мн убави места..мислим покрај тоа што ќе видиш чистота( за разлика од кај нас)...едноставно толкава разлика има во луѓето од кај нас...толку се пријатни...толку гостољубиви...толку културни...незнам...едноставно остануаш без коментар...
....и селото варвара...тетовско село...(само што се вратив од тамо)...едноставно без збор остануашш...ма прекрасен поглед има....застануаш на чардак и цел полог го гледаш.....мислим тоа не да е убавоо..преубооооооо:vozbud::vozbud:....(ех да имав тамо викендица) =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom