Место кое ви оставило најголем впечаток?

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257

Точно ова место во Lido di Jesolo, Italija

Овдеее....водата на 500 метри од брег не е ни до колена. Прекрасно.

Такоџе и Барселона, со тоа зданието огромно и Рамбла...:pipi:

R

Razorblade Kiss

Гостин
И јас ќе морам да се согласам со тоа дека Прага е сон. Дива,мистериозна а сепак грациозна. Не премногу нападна,остава сам да и ги видиш убавините. Готика бе готика.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Уште сум млад и не сум видел многу места по светов па сега за сега ќе идам со Будимпешта

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
До сега од тоа што сум видела дефинитивно зоолошката во Будимпешта и градбите во истиот град

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Дубровник, поромантично место немам видено, а се воодушевив од стариот дел и имав екстра друштво за убаво да си поминам:icon_bigg

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Милано прекрасен е го обожавам :pipi:

и го обожавам Париз навечер прекрасен е не е за џабе градот на светлината ... посебно глетката кон ајфеловата кула аххх:pipi:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Имам многу сакани места ,почнувајки од Москва посебно зима покриена со снег ,Рио со прекрасните природни убавини и да не набројувам да не излезе како фалење ха ха ха .

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Amsterdam...uf...pa ko ke se setas so brotce po tie kanalite....son ej...

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Топоганчено Славија дефинитивно......

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
На прво место се Метеори http://en.wikipedia.org/wiki/Meteora во Грција, кога ги видов неможев да верувам дека такво нешто постои. Другите два града кои ми се допаѓаат се Будимпешта и Прага. А иначе голема желба ми е да ја видам Москва онака покриена со снег околу нова година или божиќ... права идила.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
лондон. има многу да се види, а е и прекрасно место за живеење

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...швајцарија...мислим цирих...ст. морицз...базел....ма мн убави места..мислим покрај тоа што ќе видиш чистота( за разлика од кај нас)...едноставно толкава разлика има во луѓето од кај нас...толку се пријатни...толку гостољубиви...толку културни...незнам...едноставно остануаш без коментар...
....и селото варвара...тетовско село...(само што се вратив од тамо)...едноставно без збор остануашш...ма прекрасен поглед има....застануаш на чардак и цел полог го гледаш.....мислим тоа не да е убавоо..преубооооооо:vozbud::vozbud:....(ех да имав тамо викендица) =)

Kajgana Shop

На врв Bottom