Место кое ви оставило најголем впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Остров Закинтос

Најлудо место што сум го посетил во мојот живот

Krejzi Englezi :)

szv3vb.jpg

125id5e.jpg

Krejzi Scotland :)

msbvcn.jpg

xkpyu0.jpg

на крстарењето поминувавме низ овие две карпи, каде поголемата го симболизира Александар Македонски, а помалата неговата жена Роксана каде Зевс ги разделил тие никогаш да не се пољубат.

i586xl.jpg

Невиџена лепота

2ij5kk5.jpg

1zmyujl.jpg

1z3oykj.jpg

jv69tc.jpg

Ретардирана работа.
Како прво ретардирано е да ставаш ваква тема во Општи муабети
Како второ ретардирано е да одиш во Грција на одмор и да си го ладиш таму, а тука на форумот да исправаш криви дрини за тоа колкав патриот си.

Фоторепортажава твоја завршува со „Macedonia in my eyes“...ако нешто мразам, тоа е лицемерие...Смени си ја сликичката во "Zakhintos in my chopavee eyes"

јас само ви ви давам предлог ако не знаете каде да одите наредното лето :wink:

Od golemi gradovi ne sum mnogu voodusevena, omileno mesto sega za sega mi e Dubrovnik a malo mesto Berovo definitivno.

Маракана у Београд....

ул. Љутице Богдана бр.1 ......

Gradceto vo koe ziveev vo Italija bese na rid i najvisoka tocka bese crkvat.Od tamu se gledaa site gradcinja a koga bese vedro se gledase i del od Venecija.Mnogu ubavo mesto.
I sega koga ne sum tamu a koga sakam a se smiram go zamisluvam toj pogled.

Кушадаси и Стариот Град на Дубровник

Шо знам.. сум бил на доста фини места, особено со природни убавини. Ама веројатно е Red Square.. поради многу работи.

vladimir-fofanov-red-square-on-sunday.jpg

Венеција.Првпат во животов на едно место видов толку многу разни култури и народи.

Сега за сега

moscow1.jpg

Но за 2 недели ( малце помалце ) идам за прв пат во Будимпешта, Виена, Венеција и Верона па можеби ќе има поубаво :) Чисто сумнјам али се е могуче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom