Izgleda si mesecar. Probaj da odis po zidovi bidejki mesecarite odat po zidovi nesvesno, a posle toa mozat da go usovrstat i da gi koristat "mokite" i svesno.пред некое време си спиев на кауч,знаете што се крева и се спушта...и нормално дека кога спиев беше спуштен креветот....арно ама кога се разбудив случајно приметив дека креветот е кренат и не ми беше удобно....ептен се зачудив што се случило и кој би можел да го крене...и си станав и пак го спуштив.чудна работа сигурно сум била јас зошто никој не ми влегува у соба додека спијам, а камоли да ми го крене креветот,али на ништо не се сеќавам:pos2:.....ова ми е првпат да иам такво искуство
Де тој делот со фрижидерот ми го објасни подетално...како си успеал да се протнеш во фрижидерот покрај храната,рафтовите и слично...или имате дома фрижидер како оние во месарите и кланиците? :pos2:jas ednac imam mesecareno brat mi mi rasprava utredenta on spiel vo kujna jas sum stanal sum go udril eden boks posle sum rastural se po mene i posle sum ojdel da jadam i sum zaglavil u frizider on me sledel da vide so pravam i se smejal a
лееле како бе се качувала по ѕидови?какви биле ѕидовите??????? опасноооооооооо...Jas znam za eden slucaj kaj nas u seloto. Dodeka ziveev tamu imase edna zena mesecar. Ke izleze na centarot nekade kaj 1-2 saatot po polnok i ke pocne da se kacuva po zidovite na domot na kulturata. Nikoj nema hrabrost da i vikne bidejki ke padne i ke umre. Strasno. Jas 2 pati ja vidov i mnogu bev isplasen.