Месечари!

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Jas ne sum mesecar no brat mi ima navika da si stane od spanje i da si se proseta,ili pa ako sonuva nesto loso da odi da proba da go sobori najcesto mu se slucuva zidot za koga ke stane nasabajle da se cude so mu e potecena rakata :)

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Јас еднаш сум станал од сон(како помал)мајками и таткоми уште не легнати и одам кај нив и почнувам да плачам. Утре ми кажуваат-јас не верувам

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
пред некое време си спиев на кауч,знаете што се крева и се спушта...и нормално дека кога спиев беше спуштен креветот....арно ама кога се разбудив случајно приметив дека креветот е кренат и не ми беше удобно....ептен се зачудив што се случило и кој би можел да го крене...и си станав и пак го спуштив.чудна работа сигурно сум била јас зошто никој не ми влегува у соба додека спијам, а камоли да ми го крене креветот,али на ништо не се сеќавам:pos2:.....ова ми е првпат да иам такво искуство

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
пред некое време си спиев на кауч,знаете што се крева и се спушта...и нормално дека кога спиев беше спуштен креветот....арно ама кога се разбудив случајно приметив дека креветот е кренат и не ми беше удобно....ептен се зачудив што се случило и кој би можел да го крене...и си станав и пак го спуштив.чудна работа сигурно сум била јас зошто никој не ми влегува у соба додека спијам, а камоли да ми го крене креветот,али на ништо не се сеќавам:pos2:.....ова ми е првпат да иам такво искуство
Izgleda si mesecar. Probaj da odis po zidovi bidejki mesecarite odat po zidovi nesvesno, a posle toa mozat da go usovrstat i da gi koristat "mokite" i svesno.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Леле колку пати ми се случило да легнам кај мене на кревет а да се разбудам во дневната соба и тоа не на кревет, туку долу на земја! Исто и многу често ми кажуваат дека сум излегувала на тараса, ама само сум си стоела, без да правам нешто. Една вечер ме разбудија моите и спиев надвор, на тараса седната на столче :)
Ја имам исто протепано сестрами во спиење, не сакала да оди да купи леб(во 4 и пол сабајле):vozbud::pos:
Сега ме научија моите и ме оставаат да уживам, ама сите врати ги заклучуваат и ги собираат клучевите пред да си легнат :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Само еднаш во живот имам измесечарено, на 10, 11 години, имам станато несвесно од кревет и се имам упатено накја балкон, сум ја отворила вратата, и среќа сестра ми станала да види што правам и ме има вратено во кревет, и памтам дека се разбудив во истиот момент кога ме седна на кревет, ми збореше нешто и после увидов дека не се сеќавам како сум станала и тргнала накај балкон! Никогаш после ми се нема случено. И нејќу пак!

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Jas znam za eden slucaj kaj nas u seloto. Dodeka ziveev tamu imase edna zena mesecar. Ke izleze na centarot nekade kaj 1-2 saatot po polnok i ke pocne da se kacuva po zidovite na domot na kulturata. Nikoj nema hrabrost da i vikne bidejki ke padne i ke umre. Strasno. Jas 2 pati ja vidov i mnogu bev isplasen.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
jas ednac imam mesecareno brat mi mi rasprava utredenta on spiel vo kujna jas sum stanal sum go udril eden boks posle sum rastural se po mene i posle sum ojdel da jadam i sum zaglavil u frizider on me sledel da vide so pravam i se smejal a

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас кога бев негде 11-12 години ми се дешава да ме прашат мама и тато дали се сеќавам што сум правел и јас викам не и ќе ми кажат дека со перницата во раката и ќебето у дневна сум одел .. Али веќе не сум и тоа е добро.. Сум бил месечар..

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
сепак сето ова е последица на премореност.....

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
jas ednac imam mesecareno brat mi mi rasprava utredenta on spiel vo kujna jas sum stanal sum go udril eden boks posle sum rastural se po mene i posle sum ojdel da jadam i sum zaglavil u frizider on me sledel da vide so pravam i se smejal a
Де тој делот со фрижидерот ми го објасни подетално...како си успеал да се протнеш во фрижидерот покрај храната,рафтовите и слично...или имате дома фрижидер како оние во месарите и кланиците? :pos2:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Се важи станување од сон за да запишам мисла/пар такта?
Перманентно ми се случува да ми текнат две - три реченици или мелодија и да морам да станам за да го ставам тоа на лист хартија. Потоа веднаш се враќам во кревет. Нит сум будна, нит спијам, и не е чувството ич пријатно. Ако се обидам да го игнорирам и да продолжам да спијам, немирно да се превртувам се` додека не станам и не запишам, да му се невиди. :icon_conf

А, да... Се будам и на други места, иако сум си легнала во мојот кревет. Ма да ова поретко, и одамна не ми се случило.

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Jas znam za eden slucaj kaj nas u seloto. Dodeka ziveev tamu imase edna zena mesecar. Ke izleze na centarot nekade kaj 1-2 saatot po polnok i ke pocne da se kacuva po zidovite na domot na kulturata. Nikoj nema hrabrost da i vikne bidejki ke padne i ke umre. Strasno. Jas 2 pati ja vidov i mnogu bev isplasen.
лееле како бе се качувала по ѕидови?какви биле ѕидовите??????? опасноооооооооо...:vozbud:

Член од
27 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
29
Gluposti, ne verujem u ovo, sve dok ne vidim licno!

Kajgana Shop

На врв Bottom