Месечари!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Ми има кажувано другар мој за некое 7 годишно дете кај него шо живеj.

Станало детево од спиење, шетало низ тоа собите, и да фати да се качи на покрив...(ова кај 10 часот негде) Некој човек го здогледал, не знаел дека спија и му довикувал да се врати дома, испаничил човеков. Детево изгубило рамнотежа паднало, но завршило со неколку модринки, ништо повеќе. Ами да живеело во зграда?

Многу чудна и језива работа тоа месечарењето стварно. :nesum:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
леле незнам зошто ама многу ми е страв од месечари

E

`EsCaPe`

Гостин
леле незнам зошто ама многу ми е страв од месечари
Е и мене ..Порано не ми беше страв , ми беше онака нормално..
Ама еднаш мајка ми месечареше ..зборуваше глупости , не личеше на себе во тој момент..Кога ќе ми текне сега ми е смешно , ама тогаш бев уплашена..Хаха..:smir:

Член од
4 август 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
abe da vidite kolku e jezivo.....u 3 saat nave4er majka ti da po4ne da ti 4isti so usisiva4 vo soba.....

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Да не свари и кафе? :nesvest:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
леле јас да сум била на тоа место да ја гледам мајка ми да месечари би пукнала од страв:nesvest:

E

`EsCaPe`

Гостин
леле јас да сум била на тоа место да ја гледам мајка ми да месечари би пукнала од страв:nesvest:
Епа страшно е , дека не знаеш шо да правиш во моментот..

А иначе , јас немам месечарено , само знам да зборувам во сон , многу често , ништо не се сеќавам , а додека зборувам си измислувам јазик мој , измислувам зборови , хаха.. Ова ми кажува сестра ми дека со неа во соба спијам , а порано запишуваше што зборував..

:jaj:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
mesecari! hmmmm.....interesno.imam slusano dosta prikazni za niv,na pr:deka koga mesecarele ne si smeel da gi budis oti moze da ti napravat nesto loso,ili(ova mi e najinteresno) deka covek koga mesecari moze da pomine preku staklo bez da go skrsi,da se dvizi po tavan(e sea ako go razbudis vo toj moment neznam so ke mu se desi nemam stretnato informacija)i uste mnogu raboti za niv samo ne mi teknuvaat vo momentov i to.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
abe i ja koa pomal mocav vo kujnata ili vo sifonerot ama ne oti bev mesecar tuku oti bev drvo pijan:vozbud:
:pos2: :pos2:
--------------------------------------------------------------------------------------
ми има 1 другар случка расправано дека брат му бил месечар и навечер шетал по соби се случувале и надвор во двор да си седни и решиле вратата да ја заклучуваат и да го кријат клучот и се договориле кај ке го кријат клучот ...Но кај и да го скриеле тој го наоѓал ...Така да од месечар неможеш ништо да скриеш:) После секоја вечер татко му во џеп ( Под перница) им стоел за кога ке стане да го осетат ако планира да излегува надвор ако не друго...

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Кога некој месечари, не му спомнувај име.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
брат ми понекогаш месечари....ама не ми е страв смешно ми е...:smir: и после другиот ден ништо не памти си мисли дека го зафркавам.
Арно ама една вечер, си седам јас до касно на комојутер, камерчето до мене, и чекам да стане и да го снимам..после другиот ден ко се виде хаха :smir: (баш тој период ама немаше вечер а да не стане,ќе си шеташе низ соба, еднаш исто јас на компјутер и си застана до мене, ме гледаше едно 2 минути и пак си легна :pos2:).11 год има, и од мал гледаше хорори и нон стоп нешто зборува, вика, плаче..:toe:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
мислам дека би се шокирал....така нешто беше ..

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
jas imam dva tri pati mesecareno. Ko mi kazuvaja doma se iskinav od smeene dobro e so ne sum pocnala po terasi i po pokrivi da odam samko sum setala po sobite i edno vreme namesto da si legnam vo krevet jas vo salonot na zemja sum legnala:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom