Медицински и стоматолошки факултет

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Медицинариии се запишавте ли вчера,а???Многу гужва некако имаше!Само приемен да не ни зпуцаат,зш кај ние крајот!!!!!

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
а,знае ли некој дали има на некоја страна листа на пријавени кандидати,со име,презиме поени,зш глеам во штип на ,,Гоце Делчев,,има,а??

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Јас конкурирав на високата за забни техничари...Има ли уште некој таков????:helou::helou::helou:

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Јас конкурирав на високата за забни техничари...Има ли уште некој таков????:helou::helou::helou:

Како не ?!:vozbud:
Али тоа резултатите ги чекам да видеме што сме направиле!!!
Можда колеги ке будемо :wink:

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Другар на денот на аплицирање да ме известат дека сум отпаднал полесно ке ми падне одколку сум 10ина дена во неизвесност:toe:
Али што е тука е!!!надежта не одржува :wink:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Така де нека ми кажат знам дека нема да ме примат.хахха има многу конкуренција

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Има објавено прелиминарна ранг листа?
Можда оваа година ке нема многу кандидати,а и гледам по тоа вестите има некакви проблеми со полаганите предмети,па можда ке има место и занас

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе за забни техничари ке има. Ама за стоматологија слабо.Кај заврши средно ти?

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Абе ќе има ранг листа на 3ти според успехот па според тоа и ќе си знаеме дали сме примени,,ама пак и до тогаш има уште време за чекање...btw завршив средно медицинско :helou:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Јас се запишав општа медицина. Сега чекам резултати!

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Aбе за забни техничари ке има. Ама за стоматологија слабо.Кај заврши средно ти?

Оваа година стоматологиј е школски систем+5год и има стоматологија на Европскиот па мислам дека ке се распореди тоа народот.

Ланската година во конкурсот стоеше 20места за протетика а имаше пријавено 80+ и проширија за 10-11 места оваа година има повеке места можда ке имам Luck :):):)
А слушнав наводно сите студенти на стоматолошки Фак. ке бидат примени али колку е точно којзнае:toe:
Анд имам завршено З.Техничар Штипсбург :):)

Член од
1 септември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Jas mozam da vi kazam deka za na Stomatoloshki Fakultet ke vi trebaat zivci kako ortomi:icon_frow:icon_frow:icon_frow Ke treba da se raspravate so sekakvi.Toa od licno iskustvo AJDE SO SREKA PA DA SI BIDEME KOLEGI.Ako ima nekoj problem so nesto slobodno neka me prasha.cao

Kajgana Shop

На врв Bottom