bella
*HOT*
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 27
Честито!!!А,колку бода имаше вкупно??со се оцените и матурата??Примена сум, во државна квота, 12та!Ах не знаете колку сум среќна!!
Честито!!!А,колку бода имаше вкупно??со се оцените и матурата??Примена сум, во државна квота, 12та!Ах не знаете колку сум среќна!!
99,819!Честито!!!А,колку бода имаше вкупно??со се оцените и матурата??
Нема за стоматологија или не гледам?Eве ги резултатите за на медицински. Честитки на сите кои се примени!
Нема за стоматологија или не гледам?
Да ама нема резултати ::SТоа е страната на медицински.
Стоматолошки е посебен факултет.Еве ти ја нивната страна www.stomfak.ukim.edu.mk
Не се надевај за џабе, нема да ти вратат. Подобро оди до државна и види си, ако си од Скопје.Е да. Ја направиле и не ја чепкаат.::S Сеа пратив мејл до студентски рпашања...Како што ја знам нивната ажурност баш се надевам
Голема е веројатноста да те примат од причина што и минатата година беше така, нема проширување на квоти се збореше па и таму и на медицински и на речиси сите други факултети додадоа по уште минимум 40 студенти во приватна.Ја знам за стоматологија 131 пријавен....викаат дека ке примале 40-40 односно 80 ја сум 102ри. Некој вика ке ја проширувале квотата...никој ништо не знае..Ај нека кажат педери!