Медицински и стоматолошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Медицинариии се запишавте ли вчера,а???Многу гужва некако имаше!Само приемен да не ни зпуцаат,зш кај ние крајот!!!!!

Ja стоматолошки.Не очекувам приемен

а,знае ли некој дали има на некоја страна листа на пријавени кандидати,со име,презиме поени,зш глеам во штип на ,,Гоце Делчев,,има,а??

Јас конкурирав на високата за забни техничари...Има ли уште некој таков????:helou::helou::helou:

Јас конкурирав на високата за забни техничари...Има ли уште некој таков????:helou::helou::helou:

Како не ?!:vozbud:
Али тоа резултатите ги чекам да видеме што сме направиле!!!
Можда колеги ке будемо :wink:

Може да знам кај заврши средно?

кој чека резултати:S.Мразам неизвесност

Другар на денот на аплицирање да ме известат дека сум отпаднал полесно ке ми падне одколку сум 10ина дена во неизвесност:toe:
Али што е тука е!!!надежта не одржува :wink:

Така де нека ми кажат знам дека нема да ме примат.хахха има многу конкуренција

Има објавено прелиминарна ранг листа?
Можда оваа година ке нема многу кандидати,а и гледам по тоа вестите има некакви проблеми со полаганите предмети,па можда ке има место и занас

Aбе за забни техничари ке има. Ама за стоматологија слабо.Кај заврши средно ти?

Абе ќе има ранг листа на 3ти според успехот па според тоа и ќе си знаеме дали сме примени,,ама пак и до тогаш има уште време за чекање...btw завршив средно медицинско :helou:

Јас се запишав општа медицина. Сега чекам резултати!

Aбе за забни техничари ке има. Ама за стоматологија слабо.Кај заврши средно ти?

Оваа година стоматологиј е школски систем+5год и има стоматологија на Европскиот па мислам дека ке се распореди тоа народот.

Ланската година во конкурсот стоеше 20места за протетика а имаше пријавено 80+ и проширија за 10-11 места оваа година има повеке места можда ке имам Luck :):):)
А слушнав наводно сите студенти на стоматолошки Фак. ке бидат примени али колку е точно којзнае:toe:
Анд имам завршено З.Техничар Штипсбург :):)

Jas mozam da vi kazam deka za na Stomatoloshki Fakultet ke vi trebaat zivci kako ortomi:icon_frow:icon_frow:icon_frow Ke treba da se raspravate so sekakvi.Toa od licno iskustvo AJDE SO SREKA PA DA SI BIDEME KOLEGI.Ako ima nekoj problem so nesto slobodno neka me prasha.cao

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom