Daj nekoj neka kaze kj mozem da najdem vakva kombinacija ili samo bluzicevo>Vise neznam kaj da se obratam vise puknavЧек Он Ит напиша:![]()
Eве нешто по мој избор ... :devojkr:
pa mozno e i takva kombinacija da napravamЧек Он Ит напиша:Мене ми се сфиѓа ... Добро е супер, :devojkr:
А уствари зошто кошулата не ја искомбиниираш со овие панталони и истото сако ?
![]()
Или тоа е за првата вечер комбинација ?!
Јас се извинувам али поглупаво нешто во живот не сум слушнала. Ќе си се преслечел заради тоа што ќе си се испијанел. На матура можиш малце да се напиеш за да се расположиш но до тој степен, што е тоа што ќе го видиш ти како прво и основно од матуратаTetovcanec напиша:Ja toa sto go kupiv ce go nosim samo za slikanjeto vecerta posle 12 oblakam maica po kratki i teram nejcem da se stopim u sako ili sto i da e.
Абе гумени чизми стај си на нозе капче некое и по риба, навеќе јаде после дванаесTetovcanec напиша:Ja toa sto go kupiv ce go nosim samo za slikanjeto vecerta posle 12 oblakam maica po kratki i teram nejcem da se stopim u sako ili sto i da e.
Ne mislev ce se stopim so pijancenje od vrucina ce se stopim razbiraas i ne mislim da sedim ispoten celo vreme.Plus ja ne gleam ili ti dodavas deka rekov deka ce se pijancim na matura>te molim nemoj so vakvi apsurdni postoj PLEASEzafrknata напиша:Јас се извинувам али поглупаво нешто во живот не сум слушнала. Ќе си се преслечел заради тоа што ќе си се испијанел. На матура можиш малце да се напиеш за да се расположиш но до тој степен, што е тоа што ќе го видиш ти како прво и основно од матурата![]()
Znam deka jade najvece posle dvanaeset ama da mi pozajmis crvi ti moze?точкест напиша:Абе гумени чизми стај си на нозе капче некое и по риба, навеќе јаде после дванаес
Па ако не сакаш да дојде до пишење на вакви апсурдни поСТОЈ изјаснисе како што доликува. Јас колку што знам за пиењето обично се додаваат вакви зборови (ги заборавив како ги викаја :uvoTetovcanec напиша:Ne mislev ce se stopim so pijancenje od vrucina ce se stopim razbiraas i ne mislim da sedim ispoten celo vreme.Plus ja ne gleam ili ti dodavas deka rekov deka ce se pijancim na matura>te molim nemoj so vakvi apsurdni postoj PLEASE
Nemam sako zatoa vikam deka ce se presoblecem imam kako blzice nesto,da imav sako nemase da menjavam maici mislim normalno neli.A so zafrknata zborimo na razlicni dijalekti pa zatoa doaga do vakvi nedorazbiranja b.t.w koj idem u diskoyeka nosim samo edna maica nisto pojce`Ангелче` напиша:муабетов ви кикс ес
Што се тиче сакото ќе го симнеш,па нема да ти е жешко.