Пробај у сваровски.А да ми каже некој кај може да најдам убави сребрени сандали? Нежни да се ептен, со циркони. Не е битна цената :smir:
Пробај у сваровски.А да ми каже некој кај може да најдам убави сребрени сандали? Нежни да се ептен, со циркони. Не е битна цената :smir:
Зависи што тип си. Многу топ ствари за машко имаш во меднес и во екс шоп. Дечко ми си купи кошула, панталони и џакет од овие продавници. Дека не е многу евтино не е, но други што ми кажаа за машки се било скапо. Намини и ѕирни.abe aj dajte nekoi predlozi za masko
Еднаш матура се прави, свадба може и повеќекратно...:helou:Без мака нема ука.
Еднаш се праи свадба, така да истрпете.
Aли невестата е центарот на вниманието, секогаш речиси се помни каков фустан носела и е најоговарана на свадбата (дискриминиран е младоженецот ).Еднаш матура се прави, свадба може и повеќекратно...:helou:
Вистина е дека фустанот што ќе го носам ќе го облечам еднаш и дека не е исплатливо да се испотрошам за нешто што ќе биде фрлено во плакар ама стварно нервози ми представува матурава.
Фустанот што го шиев испадна ептен мизерен, накинџурен, нареден со премногу циркони и е премногу лошо шиен. Се нервирам, ќе го носам 2 саати ама сакам да се чувствувам убаво додека е на мене. Порасположена сум кога знам дека сум ептен дотерана и кога ништо не ми фали.. Ова не ми е по ќеф... Не одговара на мојот стил, премногу е елегантен, премногу е светкав. Едноставно не се чувствувам пријатно во него.
Иако сите советуваат да не се трошам премногу за матурата и да не се замарам сепак ми е неубаво во душичкава, несакам да бидам избегана принцеза од балот каде барале жена за младиот принц! Сакам да сум Мартина, убаво и модерно облечена.
Бев вчера Гостивар, кога видов какви фустани има се изедов! Мака ми е ептен што ги малтретирав моите да прават со мене цели турнеи низ Македонија за еден никаков фустан.
Однесов друго фустанче за шиење, ако не испадне како што треба ќе си го носам тоа што го планирав за другарската вечер, обично, тесно, црно до колена.
За крај:
Ебати матурата!
Ама не ми е гајле за другите, јас не се чувствувам пријатно во фустанот тоа ми е маката... :jaj:Кога ке дојде време за играњето, верувај никој ни фустан ни камен гледа! Ќе заборавиш и на фустан и на сета мака.
Абе знам бедирачко е сеа, и дента исто ке е. Ама после ко ке се опуштиш ко ке играш ке заборавиш на фустанот и на секој детал. Ќе видиш. :smir:Ама не ми е гајле за другите, јас не се чувствувам пријатно во фустанот тоа ми е маката... :jaj:
Море само нека помине матурава побрзо. Ептен се измалтретирав!Абе знам бедирачко е сеа, и дента исто ке е. Ама после ко ке се опуштиш ко ке играш ке заборавиш на фустанот и на секој детал. Ќе видиш. :smir:
Леле, реченицава со принцот и принцезата... Се згазив од смеење .Вистина е дека фустанот што ќе го носам ќе го облечам еднаш и дека не е исплатливо да се испотрошам за нешто што ќе биде фрлено во плакар ама стварно нервози ми представува матурава.
Фустанот што го шиев испадна ептен мизерен, накинџурен, нареден со премногу циркони и е премногу лошо шиен. Се нервирам, ќе го носам 2 саати ама сакам да се чувствувам убаво додека е на мене. Порасположена сум кога знам дека сум ептен дотерана и кога ништо не ми фали.. Ова не ми е по ќеф... Не одговара на мојот стил, премногу е елегантен, премногу е светкав. Едноставно не се чувствувам пријатно во него.
Иако сите советуваат да не се трошам премногу за матурата и да не се замарам сепак ми е неубаво во душичкава, несакам да бидам избегана принцеза од балот каде барале жена за младиот принц! Сакам да сум Мартина, убаво и модерно облечена.
Бев вчера Гостивар, кога видов какви фустани има се изедов! Мака ми е ептен што ги малтретирав моите да прават со мене цели турнеи низ Македонија за еден никаков фустан.
Однесов друго фустанче за шиење, ако не испадне како што треба ќе си го носам тоа што го планирав за другарската вечер, обично, тесно, црно до колена.
За крај:
Ебати матурата!