Другар од го зема ова? Ја се јадам да најдам нешто што може потоа да се носи а не е само за една употреба.Јас купив сиво сако,сиви панталони,бела кошула со риги и црни кондури.Најважно е што подоцна ќе можам да ги носам бидејќи се спортски ми се и нема да ми фаќаат прашина во шкаф.
Иста сум и јас,ако не се чуствувам пријатно и убаво -амин.Ке пропадне се`...Вистина е дека фустанот што ќе го носам ќе го облечам еднаш и дека не е исплатливо да се испотрошам за нешто што ќе биде фрлено во плакар ама стварно нервози ми представува матурава.
Фустанот што го шиев испадна ептен мизерен, накинџурен, нареден со премногу циркони и е премногу лошо шиен. Се нервирам, ќе го носам 2 саати ама сакам да се чувствувам убаво додека е на мене. Порасположена сум кога знам дека сум ептен дотерана и кога ништо не ми фали.. Ова не ми е по ќеф... Не одговара на мојот стил, премногу е елегантен, премногу е светкав. Едноставно не се чувствувам пријатно во него.
Иако сите советуваат да не се трошам премногу за матурата и да не се замарам сепак ми е неубаво во душичкава, несакам да бидам избегана принцеза од балот каде барале жена за младиот принц! Сакам да сум Мартина, убаво и модерно облечена.
Бев вчера Гостивар, кога видов какви фустани има се изедов! Мака ми е ептен што ги малтретирав моите да прават со мене цели турнеи низ Македонија за еден никаков фустан.
Однесов друго фустанче за шиење, ако не испадне како што треба ќе си го носам тоа што го планирав за другарската вечер, обично, тесно, црно до колена.
За крај:
Ебати матурата!
Кит катче, партнерот е прекрасен, фустанот уште попрекрасен, но ти си врв!Браво! Комбинацијата ти е за чиста 10ка!Инзворедна си!Ете помина и матурата..
Преубаво си поминав. Ми прекинаа нервозите што и како да искомбинирам. Си купив нов фустан последниот ден и презадоволна сум од шминката и фризурата.
Еве слика со партнерот
ПС: Фустанот го имам подигнато за да не ми се валка инаку е скрос долг![]()
Фала на комплиментите :back:Кит катче, партнерот е прекрасен, фустанот уште попрекрасен, но ти си врв!Браво! Комбинацијата ти е за чиста 10ка!Инзворедна си!
Зборам во честа на машките... жените ја преплавија темава... а ние машките 5 минути во бутик и си земавме се што ни треба за матура...
Не се согласувам со ова што викас машките 5 мин во бутик и си зимаат што им треба...незнам за вас ама некој како менее беше до грција за несто интересно да си купи за матура и кога свати уствари што било матурата едно големо занесување, големо преувеличување не ми се зивее хаха:kesa::pos2:
Купи си млеко за тело од Севентин со светки ептен е убаво и е околу 270 ден или пак има едно од авон во црвено шишенце е многу убаво. Ептен ситни светки има ама не изгледа онака нападно како да си истурила светки за торта врз тебе, 170ден е.Да не знае некој када можам да најдам, светки за тело , ама не сакам некои обични ми требаат за цел ден да ми траат сакам да кажам некои асални да бидат, купив млеко за тело на Дав ама не свети така како што јас си замислувам
Emily od Strumica ako si podgotvena da dades mnogu pari , ke ti napraj i cevli i canta da odgovaraat so ova. I mnogu vazno, predvreme rasprasaj se kaj nea oti veke kaj fevruari kaj nea nema mesto.smesno da no veke najdov kako ke mi bide fustanot neso kombinacija od ovie dva
![]()
![]()
samo uste snajderka da si najdam moze nekoj da mi preporaca?
Ti sestro KADE MISLES DA GO NOSES FUSTANOT skroen od nekoja SIVA4KA..... zosto ne si poprakticna poednostavna.... i da mozes nesto da go noses i posle maturski ZNACI NE TOLKU SVECENO tuku POSPORTSKI da bideEmily od Strumica ako si podgotvena da dades mnogu pari , ke ti napraj i cevli i canta da odgovaraat so ova. I mnogu vazno, predvreme rasprasaj se kaj nea oti veke kaj fevruari kaj nea nema mesto.