- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
16ти и 17ти.Koga bea upisite inace ?
16ти и 17ти.Koga bea upisite inace ?
Колешке на веб страната на факсот.Каде можам да ги најдам сметките за да уплатам ?!
Колешке на веб страната на факсот.Каде можам да ги најдам сметките за да уплатам ?!
Колешке на веб страната на факсот.
Еве поконкретно тука за нашиот и жиро сметката.
http://www.fzf.ukim.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=760:2010-03-04-12-13-25&catid=156:2010-03-04-12-09-50&Itemid=1363&lang=mk-MK
--- надополнето: 9 август 2012 во 18:05 ---
тенкју колешке
Повторно најави се на системот и ќе го видиш пак, не ти избегало никаде, тука ти е.. Најави се и провери.Мене ми избега бројчето при пријавувањето,не го запамтив.....чаре сеа,шо прајме? :/
Мислам дека не треба.Треба ли за УГД да се пополнува електронски?
Мене ми излезе само Испечати интерен пријавен лист, Генерирај уплатница, Испечати изјава за неподигање на документите и Испечати изјава за припадност на малцинство.До оние кои се пријавиле електронски:
На крајот од електронската пријава, ви се појавија потребни документи долу, и линкови за принтање или има некој овде како мене, што му е празно под полето „прати“ и нема ништо?
Некој со ова да завршил работа??Значи сигурно дефинитивно 50 ден административна такса и 300 ден на жиро -сметка на факултетот?
Mene isto taka ne mi se pojavi nisto, neznam zosto taka. Ako ima nesto kaj tebe novo vo vrska so ova izvesti meДо оние кои се пријавиле електронски:
На крајот од електронската пријава, ви се појавија потребни документи долу, и линкови за принтање или има некој овде како мене, што му е празно под полето „прати“ и нема ништо?