Матура

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Знае некој кога се официјалните резултати т.е кога се објавуваат во школите?

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
Decki dali nekoj od vas znae koja besee najniskata granica na poeni za da se vleze vo privatna kvota za opsta medicina minatata godina? I dali brojot na na studenti iznesuvase 60 vo drzavna, a 120 vo privatna, ili bese 45 vo drzavna, 90 vo privatna??​
60 vo drzavna, 120 privatna posleden preku 92 poeni + friends

Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
Официјални резултати на 24.07.
До тогаш ќе ги делат парите од приговорите што им ги дадовме. :mad:

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Ме интересира во електронската пријава која треба да ја пополниме, во делот од државната матура кај проектна задача дали треба да го напишеме насловот на проектната или предметот по кој била ?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ме интересира во електронската пријава која треба да ја пополниме, во делот од државната матура кај проектна задача дали треба да го напишеме насловот на проектната или предметот по кој била ?
Темата на проектната задача.

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Ги објавија ранг листите на средните училишта според успехот од екстерните испити во рамките на државната матура. Моето е во првата третина :) и мислам дека е реално таму.
А вие? Задоволни сте од пласманот на вашето училиште?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде некој ако знае сигурно, што документи се потребни за упис, и да ми даде линк од електронската апликација...?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Може некој да објасни за електронска апликација? Што добивам со електронско пријување кога пак мора да ги носам документите во Скопје...

Kajgana Shop

На врв Bottom