- Член од
- 14 јуни 2011
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 2
yeyyyyy cestito i tebe ^^ )))))))sekako vlevas kako moze so 99 da ne vlezis toa e super uspeh .. i jas sum na medicina imam 99,88 Cestitki na site !
yeyyyyy cestito i tebe ^^ )))))))sekako vlevas kako moze so 99 da ne vlezis toa e super uspeh .. i jas sum na medicina imam 99,88 Cestitki na site !
da, veke 18 casa ))Има резултати бе?
Среќа? А колку мислиш дека ке има со 100%? Сигурно влегувашИ јас сум на медицина во Скопје од наесен. Вкупниот успех ми е 99,34% !
Ако имам среќа и во државна квота би требало да влезам
800 евра заштедуваш за 4 години, мала е разликата?Шо се изнатрипавте за државна квота ? Ви прави голема разлика ?
Имаме евтин образовен систем, 200 евра повеќе не се премногу. Не би ми правело разлика дали сум во државна или приватна квота, само да успеам да се запишам.
Се додека сум запишан не би ми било проблем.800 евра заштедуваш за 4 години, мала е разликата?
Океј реално можеби е така, но и најмногу сиромашно население имаме во регионов па разбирливо е и образованието да е евтино. Можеби тебе не би ти било проблем но на некој што нема многу пари би му било проблем...Се додека сум запишан не би ми било проблем.
Споредбено со претходните цени дури и приватната квота е поевтина од порано што беше државната на некои факултети.
Несакам да набивам мое размислување, секој со своето- ама најевтино високо образование во регионов ги имаме.
Во однос на просечната плата ни е евтино, не мислев лично.Океј реално можеби е така, но и најмногу сиромашно население имаме во регионов па разбирливо е и образованието да е евтино. Можеби тебе не би ти било проблем но на некој што нема многу пари би му било проблем...