da da ocenuvac mi gi kaza so e vo sk na pregleduvanje i gi gledase odgovorite po kluco i mi gi kazuvase 100% se takaлеле колку си сигурна за овие. оценувач ти ги кажа????
da da ocenuvac mi gi kaza so e vo sk na pregleduvanje i gi gledase odgovorite po kluco i mi gi kazuvase 100% se takaлеле колку си сигурна за овие. оценувач ти ги кажа????
а на она со илузиите има ли понудено одговор паѓа во очај... :Sda da ocenuvac mi gi kaza so e vo sk na pregleduvanje i gi gledase odgovorite po kluco i mi gi kazuvase 100% se taka
ne sum sigurna..jas gi zapamti razocaruanje i taga..ama imase poveke mozno e a jas odgovori umira svakajki deka kerkite go sakale poradi parite i nisto od toa nema..а на она со илузиите има ли понудено одговор паѓа во очај... :S
Во Охридската книжевна школа се строго се употребувала само глаголица. А кој ја отворил оваа школа? - Климент, се разбира! Климент бил првиот кој се борел за зачувување на писмото измислено од неговиот учител Кирил ( односно глаголицата) и не сакал ни да чуе за ново писмо. Така да , не е можно кирилицата да е била измислена од страна на Климент Охридски.И тие толку разбираат.
Мене ни ден денес не ми е баш најјасно кој ја напишал кирилицата. Цел живот не учеа дека е Климент па нели во чест на Кирил ја нарекол кирилица. А пред 2 недели во учебник за 1ва гледам напишале дека авторот на кирилицата е непознат. И тоа професори универзитетски изгледа. Па кој е сега во право? Самите си се косат.
јас пишав монолог ама ако размислиш о писменех е расправа значи Наум се расправал со Тријазичниците значи има смисла да е и дигалог...Од каде о писменех дијалог ?
епа јебига . Ако е тој клучот имам 7 грешки . Ама не верувам додека на официјалнана не го поставетјас пишав монолог ама ако размислиш о писменех е расправа значи Наум се расправал со Тријазичниците значи има смисла да е и дигалог...
taj e kluco ama sepak pocekaj siепа јебига . Ако е тој клучот имам 7 грешки . Ама не верувам додека на официјалнана не го поставет
Лелееее зарем со убунту ке полагаме?Административен е .. не е публицистички... се забранува со закон..
Ај сеа уште нешто да прашам.. Утре полагам информатика некој што се разбира во убунту знае како се викаше програмата што е слична на Корел?
Зависи до школото. Ако школото направило прашања за убунту, ќе полагата на убунту, ако направило за виндоус ќе полагате на виндоус.Лелееее зарем со убунту ке полагаме?
о писменех монолог ќе да беше, дечкото си збореше сам со себе и си објаснуваше што како..а горио мислам дека беше нарацијајас пишав монолог ама ако размислиш о писменех е расправа значи Наум се расправал со Тријазичниците значи има смисла да е и дигалог...
i mene mi taka odgovara ama za zal ne eо писменех монолог ќе да беше, дечкото си збореше сам со себе и си објаснуваше што како..а горио мислам дека беше нарација
ааа добро тогаш. Фала Ми олеснаЗависи до школото. Ако школото направило прашања за убунту, ќе полагата на убунту, ако направило за виндоус ќе полагате на виндоус.