Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Фб профили почнале да хакират ...

Па и запалено МК знаме .. сеа да видам да реагират МВР , со овоа се вреѓа Македонија !! ( зборам за знамето )
--- надополнето: 2 мај 2012 во 00:11 ---
Во полициската акција "Монструм", во која учествуваа 800 полицајци, меѓу другите уапсен е и 24-годишниот Бесим Х., фризер по професија, кој има продавница во предниот дел на Јахја-пашината џамија во Скопје.
Семејството на Бесим Х. за скопскиот портал на албански јазик - Portalb изрази револт поради апапсењето на синот, за кој тврдат дека е невин.
"Полицијата дојде во 4 часот наутро и без да сакаме не држеше затворени во куќата до 7 часот наутро. Ние не ни знаевме што беше причината, полицијата не ни кажа", вели еден член на семејството.
Семејство е преплашено за нивниот син, бидејќи немаат никаква информација за тоа каде и поради која причина е уапсен, тие посочија дека причина за апсењето на нивниот син ја слушнале од медиумите, наводно дека бил осомничен за петкратното убиство.
Од ова семејство укажуваат на тоа дека Бесим никогаш немал контакт со радикалниот ислам.
"Тој е само верник, ја гледа својата работа, оди во џамија за да се моли, како и сите муслимани нормално, но никогаш не имал ни најмала допирна точка со исламсикот радикализам" кажуваат со насолзени очи семејството на Бесим.
Истовремено весникот Коха пишува дека во оваа акција се уапсени двајца старци од 60 години.
Утрово Министерството за внатрешни работи изврши голема операција, наречена "Монструм", во која се уапсени дваесет лица, за кои министерката Гордана Јанкуловска верува дека се "радикални исламисти".

http://portalb.mk/CategoryContent/RenderSingleContent/3-Lajme/2957-Nder-“terroristet-fetare”-nje-floktar
Ја малце и ја се расплака ..

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ти си сеуште во Македонија, ова не се Албанци овие се телепортираа од Марс.
Кој кретен треба да си да хакираш профили со таква порака. Абе бива ли со секира во глава толку да се удрени не ми е јасно. Детишта да ги фатиш и да ги тепаш додека гледаат, мочковци.

Најголемиот дел од нив ке се помочаат да треба да земат пушка в рака и да се сретант в лице со нашите Волци или Тигри. Македонскиве Албанци врска немаат со конфликтот они беа само послуга на Косовари. Косоварите силуваа/плјачкаа нивни само никој од нив не збори за тоа.....Многу од тие беа ебани по подрумите во конфликтниот регион како сакаш од такви луѓе сега нормални граѓани?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Во нормални држави кога граѓанинот ќе се посемнва во некој или нешто што е спротивно на интересите на државата се јавува во полиција. Полицијата ја испитува пријавата и доколку постои нешто превзема мерки. Кај нас сите знаеме што се случува, сегде кружат моабети, само навидум полицијата незнае ништо. До толку отупавевме и ни се испра мозокот што изгубивме секаква верба во полицијата и правната држава. Ако кружат муабети дека такви фаци со помош на таксисти влегуваат во Македонија...зошто тие моабети не докружат и до МВР и дотичните таксисти не се прекфалификуваат во свирачи на клавир во Идризово.
Сите се знаеме, сите се правиме паметни, а постојано ќутиме, а потоа некој друг ни е крив.
Полицијата го знае ова што јас го тврдам затоа што некои и се фаќаат, но поголем е бројот на тие другите. А за таксистите, они не ја гледаат заканата кон Македонија и единствено битно им е да заработат плус некое евро.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Нас Македонците, а и Србите богами, кој не проколна не знам вака, да мораме да живееме на исти простори со вакви кучешки племиња...?!!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Нас Македонците, а и Србите богами, кој не проколна не знам вака, да мораме да живееме на исти простори со вакви кучешки племиња...?!!
Никој, сами ги примивме, за да победи одредена партија во минатото, им даде државјанства.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
О кеј,значи фризер и старец од 60 г не може да биде радикален исламист.Која возраст и која професија се потребни за некој да биде радикален исламист???:facepalm:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Фб профили почнале да хакират ...

Па и запалено МК знаме .. сеа да видам да реагират МВР , со овоа се вреѓа Македонија !! ( зборам за знамето )
--- надополнето: 2 мај 2012 во 00:11 ---

Ја малце и ја се расплака ..

Да да Бесим је исти ко овие што стрелаат гугутки у сред село! Ма немој да ме јебеш бре!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
гледам и читам коментари по разни страни - многу или можам да кажам повеќето се дека се сомневаат дека се фатени вистинските убијци и организатори.........еден од нив сум и јас........

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Во полициската акција "Монструм", во која учествуваа 800 полицајци, меѓу другите уапсен е и 24-годишниот Бесим Х., фризер по професија, кој има продавница во предниот дел на Јахја-пашината џамија во Скопје.
Семејството на Бесим Х. за скопскиот портал на албански јазик - Portalb изрази револт поради апапсењето на синот, за кој тврдат дека е невин.
"Полицијата дојде во 4 часот наутро и без да сакаме не држеше затворени во куќата до 7 часот наутро. Ние не ни знаевме што беше причината, полицијата не ни кажа", вели еден член на семејството.
Семејство е преплашено за нивниот син, бидејќи немаат никаква информација за тоа каде и поради која причина е уапсен, тие посочија дека причина за апсењето на нивниот син ја слушнале од медиумите, наводно дека бил осомничен за петкратното убиство.
Од ова семејство укажуваат на тоа дека Бесим никогаш немал контакт со радикалниот ислам.
"Тој е само верник, ја гледа својата работа, оди во џамија за да се моли, како и сите муслимани нормално, но никогаш не имал ни најмала допирна точка со исламсикот радикализам" кажуваат со насолзени очи семејството на Бесим.
Истовремено весникот Коха пишува дека во оваа акција се уапсени двајца старци од 60 години.
Утрово Министерството за внатрешни работи изврши голема операција, наречена "Монструм", во која се уапсени дваесет лица, за кои министерката Гордана Јанкуловска верува дека се "радикални исламисти".

http://portalb.mk/CategoryContent/RenderSingleContent/3-Lajme/2957-Nder-“terroristet-fetare”-nje-floktar
Сеа ќе почнат да кукаат, да протестираат, да палат се што е македонско, сеа они маме ќе ни расплачат. Јаја паша џамијата е надвор од рацете на ИВЗ, во неа раководи вехабизмот и таму е јадрото на радикализмот. Море бетер од палестина сме станати.
И многу ме интересира зашто од албанциве на форумот не слушнав дека се благодарни што ги фатиле монструмите, па нели они збореа дека КОЈ И ДА Е треба да си го добие тоа што му следува. Зашто одма почнаа со бранење. Преку све од лицемерието нивно

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
О кеј,значи фризер и старец од 60 г не може да биде радикален исламист.Која возраст и која професија се потребни за некој да биде радикален исламист???:facepalm:
60 години човек не е старец да се разбереме...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Што знам , некако не сум баш уверен во целава ситуација. Значи тие се фатени, го направиле убиство. Е сега, дали се толку глупи за да седат во Македонија, и тоа во Скопје и да чекаат да бидат уапсени. Ма колку и да се заштитени, а испадна дека не се, ќе им гори под нозе. Според целава ситуација ако тие се убијците излегува дека се најглупите створења у цел свет. Друга работа, не ми се верува дека онака чисто од глупост ќе им текне и ќе идат да направат 5 убиства на Велигден. Значи или стои некој над нив кој им издал таква наредба, или се најглупите створења у цел свет. Трето, доколку се тие , баш ме интересира причината заради која се извршени убиствата, се надевам дека ќе дадат барем некој информација.
Ајде да кажам дека верувам дека тие се убијците и дека МВР си ја извршија добро работава, ама ако постои некој над тие убијци кој влече конци, тогаш се е за џабе особено ако не ги фатат тие што вистински стојат зад убиствата. Ова би му дошло добро мачкање на очи за ВМРО, колку да си го обелат образот додека вистинските убијци се надвор слободни. Тогаш нема пречка да се извршат вакви убиства повторно, овци за стрижење ги има доста.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
гледам и читам коментари по разни страни - многу или можам да кажам повеќето се дека се сомневаат дека се фатени вистинските убијци и организатори.........еден од нив сум и јас........

Тоа судот ке го каже ти и јас не!

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Секој би го бранел своето дете, дури и мајката на Бин Ладен :)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Зашо мислете дека не се фатени вистинските убијци ?? Оти имат по 60 години и оти се фризери ?? Или оти 99,99% од тие шо зборат така се од СДСМ ...

Ја не сум од ниедна партија ( и двете се исто гомна за мене ) , ама мислам дека се фанати убијците. Зашо да лажат дека се фатени невини луѓе ?

Kajgana Shop

На врв Bottom