Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Еве сега се докажа дека се виновни, така да време е да промениш мислење.
Actually уште нема пресуда, и да се освои барањето на обвинителот пак е скандал, пошто има промена на обвинението од минатиот пат, на двајцата казната им се на малува на 15 години, а на едниот му бара ослободителна пресуда.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Puno, problemot e sto kaj Albancite nema kolektivna svest za pravo i pravdina, zatoa po difolt sekoj Albanec na start vi e nevin. Go oestuvate kako napad na Albanstvoto ili pa posubtilno ne prifakjate opstestveni ramki kako sto e pravoto. Ne vi e vo interes drzavata da funkcionira sto podrazbira i vladeenje na pravoto tuku samo vie maksimumot da go dobiete. Inace ima sigurno i nevini Albanci po zatvorite, ama ima i Makedonci, Romi, i drugi. Toa e izraz na nefunkcioniranje na pravna drzava a ne na diskriminacija. Pola vlada ni se kriminalci, od abolicirani premieri, do teroristi. Samite partii ne propagiraat vaznost na pravna drzava. Vo normalna drzava, ni aboliciran covek ne moze da bide premier, ni teroristi koi ja napadnale drzavata i ubivale lugje da bidat del od vlast, pratenici i ministri.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.451
Поени од реакции
84.858
На крајот од краиштата, за случајов, ми е сеедно што обвинителката Албанка го изјави тоа, сеедно ми е и судствово ако ги осуди на заслужена казна. Тек кога ќе видам дека правилно си ја одлежале/ си ја одлежуваат казната, ќе бидам задоволен.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.525
Поени од реакции
18.409
Сега Албанците ја кудат Фетаи дека била Србославијанка и дека не била Албанка, па морале моќта да ја покажат и да се соберат. Да, немав попаметна работа и ми излезе некоја фејсбук страна Шкупи, и читав и преведував што пишуваат овие исисовциве.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Сега Албанците ја кудат Фетаи дека била Србославијанка и дека не била Албанка, па морале моќта да ја покажат и да се соберат. Да, немав попаметна работа и ми излезе некоја фејсбук страна Шкупи, и читав и преведував што пишуваат овие исисовциве.
Ќе и одат у Боговиње?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На таа страната тешки пациенти има, на два тројца Албанци што ги знам блокирана им е дури на ФБ, публикумот е од затуцаниве села.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Нема врска ова, луѓето ќе излезат малце сонце да ги фати, топличко ќе е кај 13:30 часот... Ни на крај памет не им паѓа да бранат убијци, не се они такви.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.873
Поени од реакции
21.781
Таман после молитвата
Изгледа и @puno ќе идел, еве денеска го нема цел ден. Сепак не смее албанец да лежи за убиство на каур, така пишува и во светата книга.
p.s. Алаху акбар !!!!

Член од
12 март 2009
Мислења
20.753
Поени од реакции
16.976
Шо се секирате, ќе ги растурат ко василичарите у Вевчани.
за да има полицијата со што да се занимава има и друг протест во среда
Автоматски споено мислење:

Puno, problemot e sto kaj Albancite nema kolektivna svest za pravo i pravdina, zatoa po difolt sekoj Albanec na start vi e nevin. Go oestuvate kako napad na Albanstvoto ili pa posubtilno ne prifakjate opstestveni ramki kako sto e pravoto. Ne vi e vo interes drzavata da funkcionira sto podrazbira i vladeenje na pravoto tuku samo vie maksimumot da go dobiete. Inace ima sigurno i nevini Albanci po zatvorite, ama ima i Makedonci, Romi, i drugi. Toa e izraz na nefunkcioniranje na pravna drzava a ne na diskriminacija. Pola vlada ni se kriminalci, od abolicirani premieri, do teroristi. Samite partii ne propagiraat vaznost na pravna drzava. Vo normalna drzava, ni aboliciran covek ne moze da bide premier, ni teroristi koi ja napadnale drzavata i ubivale lugje da bidat del od vlast, pratenici i ministri.
интересно е дека албанците НЕ ПРОТЕСТИРАА воопшто за дузина УБИСТВА на албанци околу локалните избори 2017.. не само кандидатот градоначалник , имаше и убиени во Чаир а и во Мала Речица... за тоа МОЛК

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom