Мартин Протуѓер?

H

HITCH

Гостин
Мене искрено да ви кажам не ме плаши Мартин колку што ме плаши БЦ. Мартин се школувал, си земал членска книшка и некој му дал работа како што не ми е гајле. Важно прави нешто а со тоа не му нанесува никому штета. Е сега тука од спротивна страна има некој кој не донесе до ова дереџе и сега уште не врти како сака. Јас сум внука на основач на ВМРО и знам како се лепат етикети, сум ги осетила маките на мој грб. На почетокот кога се осамостои Македонија Киро и Стојан излегоа со една изјава колку тие ги сакале вмровците и што се им направиле за да ги тргнат од пат. Секогаш имало и ќе има лудаци кои не ја сакаат Македонија!!!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
ВМРО....ВМРО..
В.М.Р.О. Д.П.М.Н.Е.
:salut:
Вмро ДПМНЕ...сила е што сите нас не води (еј)
Вмро ДПМНЕ...е партија кон иднина што броди.
Вмро ДПМНЕ... мисла што со векови ќе трае
Вмро ДПМНЕ ... за сите како треба таа знае.
Вмро ДПМНЕ ... постои за доброто на сите,
Вмро ДПМНЕ... посреќни ги прави за нас дните.

:salut::salut::salut:
Зевс,почна да кризираш.
Иначе да прашам нешо.Со кој потек М.Протогеров и Н.Димитров докажале дека имаат исти ставови како нивните татковци,дедовци и сл.???
И Серпико.Не кажвеше нешто покојниот професор по мак.јазик Драган Протугер за овој бугарскиов генерал од Охрид???

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зевс,почна да кризираш.
Иначе да прашам нешо.Со кој потек М.Протогеров и Н.Димитров докажале дека имаат исти ставови како нивните татковци,дедовци и сл.???
И Серпико.Не кажвеше нешто покојниот професор по мак.јазик Драган Протугер за овој бугарскиов генерал од Охрид???
Не, за жал не стигнав да го прашам никогаш...
Самиот ми кажа дека имал потекло на презимето "некаде од Хрватска".
Намерно, ваљда...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Јас пак колку шо се сеќавам на еден час кажвеше нешто за неговата фамилија Протугер(ови) и генералот Прот(о)угеров.Е сега во која смисла не ми теквит.Дали нешто роднински или...?:toe:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
А овој Протогеров малиот шо образование има!?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.916
Поени од реакции
83.142
У Мајски Цвет има градинка завршено.

• Хаха
Reactions: Hoy

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Ама обично ВМРО традиционално се од Весели Чекорчиња, ова е сериозна вест дека некој од Мајски Цвет би можел да заврши на таква функција. Дали може Бугарите свршиле работа!? Ах тие Бугари.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Како не е асален ???
Баш-чоџукот на асалните.
:toe:
Царски регент.
Командант на армија.
Зарем може да се оспорува?

Златарев,Ќурчиев,Дрнгов,Бојаџиев...
(пола ти се сограѓани меѓу другото)
Се асални хора. :pos2:
Cekaj be dimitrov nee imenuvan za pregovaranje od branko?pa znaci i kaj branko ima probugaska osnova/:(NEKOJ NAPOMENA KJURKCIEV?ima li vrska segasniot golem funkcioner na sdsm so pro bugarskata vrska .VO OSNOVA ZNACI DEKA I SDSM I VMRO imaat bugarski strui vnatre vo partijata......:vozbud:Da ne zboruvam za ANDREJ ZERNOVSKI kako gi ima precekano bugarite vo skopje:).Sto se odnesuva za martinco :) vratite muse sekade otvoreni za razlika od predcednikot BC .koj go prespa bukvalno mandatot.:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мала дигресија, ако може.

Ивица Боцевски
Ивица Боцевски...во најмлади денови активист на ЛП, потоа претседател на комисијата за меѓународна соработка при СДС...до пред да ојде за Америка, а сега? Каква книшка има? Знае некој?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ивица Боцевски...во најмлади денови активист на ЛП, потоа претседател на комисијата за меѓународна соработка при СДС...до пред да ојде за Америка, а сега? Каква книшка има? Знае некој?
Портокалова со сино-жолти, воочливи нијанси.
И десно-левичарско-централна идеологија.
Тоа ти се предиспозиции за успешен политичар денес.

N

n/a

Гостин
Тоа не се ужалените. Тоа се убијците на Александров.
Бугар.... ме доболе мене стапот подолг за сите бугарски скаламуции и кој зошто,дали и кога убил.
Ти спреми се на о`рук да рипаш у икона.
Толку имав да ти кажам. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom