TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Тоа не се ужалените. Тоа се убијците на Александров.
Тоа не се ужалените. Тоа се убијците на Александров.
Зевс,почна да кризираш.ВМРО....ВМРО..
В.М.Р.О. Д.П.М.Н.Е.
:salut:
Вмро ДПМНЕ...сила е што сите нас не води (еј)
Вмро ДПМНЕ...е партија кон иднина што броди.
Вмро ДПМНЕ... мисла што со векови ќе трае
Вмро ДПМНЕ ... за сите како треба таа знае.
Вмро ДПМНЕ ... постои за доброто на сите,
Вмро ДПМНЕ... посреќни ги прави за нас дните.
:salut::salut::salut:
Не, за жал не стигнав да го прашам никогаш...Зевс,почна да кризираш.
Иначе да прашам нешо.Со кој потек М.Протогеров и Н.Димитров докажале дека имаат исти ставови како нивните татковци,дедовци и сл.???
И Серпико.Не кажвеше нешто покојниот професор по мак.јазик Драган Протугер за овој бугарскиов генерал од Охрид???
Прочитај на претходната страна.А овој Протогеров малиот шо образование има!?
Ако има завршено,или како и голем дел други ја купил дипломата,односно му ја купиле.А овој Протогеров малиот шо образование има!?
Кој е тој ако не е тајна?Јас сум внука на основач на ВМРО и знам како се лепат етикети, сум ги осетила маките на мој грб.
Ивица Боцевски...во најмлади денови активист на ЛП, потоа претседател на комисијата за меѓународна соработка при СДС...до пред да ојде за Америка, а сега? Каква книшка има? Знае некој?Мала дигресија, ако може.
Ивица Боцевски
Портокалова со сино-жолти, воочливи нијанси.Ивица Боцевски...во најмлади денови активист на ЛП, потоа претседател на комисијата за меѓународна соработка при СДС...до пред да ојде за Америка, а сега? Каква книшка има? Знае некој?
Бугар.... ме доболе мене стапот подолг за сите бугарски скаламуции и кој зошто,дали и кога убил.Тоа не се ужалените. Тоа се убијците на Александров.