Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
smejte se vie cim ste tolku glupi da ne mozete da sfatite sto vi zboram.

ustvari ne sve krivi tolkava vi e intelegencijata
nema ni za 1000 godini da sfatite so pisuvam
И до колку димензии максимум може да се оди?
Озбилен сум, жими соседниве држави.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
smejte se vie cim ste tolku glupi da ne mozete da sfatite sto vi zboram.

ustvari ne sve krivi tolkava vi e intelegencijata
nema ni za 1000 godini da sfatite so pisuvam
Поголема увреда немам добиено толку глуп човек да ти рече дека си глуп и дека немаш интелегенција е стварно голема навреда. :pos2:

Сопред муабетов ми личиш на дете ако не ти е срам кажи колку год имаш и искрајно ти прпорачувам да земеш нешто да читнеш и да ѕирнеш некое клипче на ју тјуб срамота е да навредуваш некого кој е попаметен од тебе само погледни подоле постот на што личи дали личи дека го пишал некој нормален или некој идиот кој нема врска со живтот. :smir:

eve ti kako izgleda vo druga dimenzija

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Максималната брзина во универзумот (бар според Ајнштајн, а и јас лично верувам) е 300000 километри во секунда а не 340 километри на час.

Дури и да достигнете приближна таква брзина па дури и таква што е најверојатно невозможно, тоа нема никаква врска со „навлагање“ во други димензии, туку времето ќе ти тече поспоро од останатите и бла бла бла треба до утре да пишувам за тоа а тоа не е темата...

Максимална брзина со која сум патувал е 240км/час...

Btw extreme1 се читаш воопшто што пишуваш по форумиве и тоа не само на овој :uvo: или што ќе ти текне прво на памет тропаш..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
максимална брзина со која сум возел моторно возило е 90км/ч
не ми даа татко ми да нагазам :pos:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Максималната брзина во универзумот (бар според Ајнштајн, а и јас лично верувам) е 300000 километри во секунда а не 340 километри на час.

Дури и да достигнете приближна таква брзина па дури и таква што е најверојатно невозможно, тоа нема никаква врска со „навлагање“ во други димензии, туку времето ќе ти тече поспоро од останатите и бла бла бла треба до утре да пишувам за тоа а тоа не е темата...

Максимална брзина со која сум патувал е 240км/час...

Btw extreme1 се читаш воопшто што пишуваш по форумиве и тоа не само на овој :uvo: или што ќе ти текне прво на памет тропаш..
300000 aj toa podeli so sekundi so satovi i presmetaj deka u vozduh i vakum ne isto svetlinata pominuva i ce vidis koja e maksimalna brzina. i koga ce patuvas so 340 ti nema da ja primetis 4tata dimenzija deka sme nie u 3, ako ima luge u 4d bi ne videle...

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
jas vozev 260 km/h na avtopat skopje -tetovoso novoto seat leon cupra 2.0TFSI 195 kW (265 PS)
go kupiv vo svajcaria mi vikaa da ne go dignam mnogu ali ne mozev da izdrzim

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
265 ? Хм, а како кога е електронски ограничено на 250? :) :tapp:

Едно прашање: Зошто претерувате со брзините? Нема курот да ви е поголем ако кажете поголема брзина!

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
300000 aj toa podeli so sekundi so satovi i presmetaj deka u vozduh i vakum ne isto svetlinata pominuva i ce vidis koja e maksimalna brzina. i koga ce patuvas so 340 ti nema da ja primetis 4tata dimenzija deka sme nie u 3, ako ima luge u 4d bi ne videle...

хммм.... математика шо оценка имаш???

за да добиеш км/х треба км/с да помножеш со 3600 !!!

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
265 ? Хм, а како кога е електронски ограничено на 250? :) :tapp:

Едно прашање: Зошто претерувате со брзините? Нема курот да ви е поголем ако кажете поголема брзина!

265 kojnski sili ako ne razbiras ako sakas ke ti postavim i slika

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907

Каде сакаш сликај, што сакаш прави

На оваа кола максималната брзина електронски ограничена е 250км/ч!

Ако е сменет ECU-от тогаш е друга приказна ама твоето излагање таа била нова и затоа неможе.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
265 kojnski sili ako ne razbiras ako sakas ke ti postavim i slika
Максималната брзина ти вели дека е фабрички ограничена на seat leon cupra 2.0TFSI на 248 километри на сат а не коњските сили

(овде обично кога ќе им се покаже така децата одговараат “Имам јас приател шо му ја тргна блокадата“)

Али како и да е си возел брза кола.

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10

Каде сакаш сликај, што сакаш прави

На оваа кола максималната брзина електронски ограничена е 250км/ч!

Ако е сменет ECU-от тогаш е друга приказна ама твоето излагање таа била нова и затоа неможе.
epa togas ne kazue tocno kazalkata.....

Максималната брзина ти вели дека е фабрички ограничена на seat leon cupra 2.0TFSI на 248 километри на сат а не коњските сили

(овде обично кога ќе им се покаже така децата одговараат “Имам јас приател шо му ја тргна блокадата“)

Али како и да е си возел брза кола.

da da go kupiv mnogu brza e u pm super kola ako saaka nekoj ke mu napraem edno giro :D:d

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
epa togas ne kazue tocno kazalkata.....

da da go kupiv mnogu brza e u pm super kola ako saaka nekoj ke mu napraem edno giro :D:d
Претпоставувам збориш за новата купра. Страва кола си земал.
Иначе што боја зема, зелената ја глеав на клипчиња по нетов и одлично и стои. Ако не ти е тешко стај некоја фотка да го видиме ѕверот.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom