Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
си возам јас 80 km/h иако сакам брзи вожњи :))

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
со кола сум возел 180 некој си бензин 1,6 100 коњи ништо посебно а со комбе 2.8 ХДИ 130 коња 170 иако одеше и појќе ама ветерот и самата помисла дека е товарно возило некако сумливо ми е

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица :)

Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190 :)

Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Највише што сум качил е 20 км на час дур се учев да возим :kesa:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
160 km/h сега за сега,идеме нагоре

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица :)

Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190 :)

Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...
ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:

п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:

п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...
Море и јас сум по патишта цело време ама интересно ми е по брдана ке начекам некоја будала со јака кола а незнае да влага во кривини и му се лепам со пикапот какви егзибиции прават луѓено дури страв ме фаќа :pos2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Моето е најголемо :vozbud:

Ајде назад на темата, муабетење можи да се изведи со оставање пораки на профил.

п.с. иам фобија од хомосексуалци.

--- надополнето 1.0 ---

Ај да ве видам до кога можите.... на сите шо ви фалат мислења, прво прочитајте го НАСЛОВОТ!!!

--- надополнето 2.0 ---

Е ај сега да ве видам..... одмор на неодредено време

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
update

темата ви ја отклучувам со надеж дека нема да има кавги и расправии..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
110 kmph со веспа 125 cc. 114 му е максималната брзина :)

Член од
1 април 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Opel Vectra 1.6 16V 200km/h Mozese i poveke imashe uste 1000-1200 vrtezi
Reno Laguna 1.8 220km/h Mislam deka toa beshe krajna brzina makar sto imashe prekrasna voznja ne se osekase deka ide 220

Kajgana Shop

На врв Bottom