И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмицанеам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
неам искуство со големи брзини... не сум претерувал со коли и мотори... не е ни за кажување, дека нај брзото ми било 240 км на час... а сакав и повеќе ама нејќеше она (колата) инаку станува збор за мечка 500 сл...
ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...И јас исто немам искуство со големи брзини не сум претерувал со коли и мотори најбрзото ми е 285 со сакав и повеќе ама татко ми ми рече да намалам баш у тој момент... а инаку стануа збор за Масерати на патот Дојран-Струмица
Ај очекувам некој осмооделенец шо ќе се избаци дека со Фиестата качил 190
Реално 140 имам качено со Цитроен Ц3 мала кола a и ја немам возено на автопат...
Море и јас сум по патишта цело време ама интересно ми е по брдана ке начекам некоја будала со јака кола а незнае да влага во кривини и му се лепам со пикапот какви егзибиции прават луѓено дури страв ме фаќа :pos2:ако не ти се верува, не верувај... а ако ти стиска да седнеш до мене и да се повозиме бујрум у секое време те канам на една вожња, не за друго туку во темава да имаш да пишеш дека си се возел доста брзо...
:uvo:
п.с. брзини од 140 до 160 ми се скоро секој ден возење пошто скиснав на патиштава низ балканов... искрено више ми е преку онак џуниор од возење...
боинг 747 хахахаа.Иначе кола која може да достигне брзина до 390 поминува во 4 та димезија или можеби е летачкаА што кола е тоа ако не е тајна.