Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 2.038
- Поени од реакции
- 940
И миленце над километражникоти иконче закачено кај пепељарата
И миленце над километражникоти иконче закачено кај пепељарата
и знакот на ВМРО пикнат во возачкатаИ миленце над километражникот
кога ќе положиш ќе дознаешВратете се на темата бе
Инаку Тојота Корола татко ми 160-170, му викам да ја нагази до крај да видиме колку ќе оди не сакаше, не било убаво за колата бла бла, инаку 220 е графирана.
Јас 120 али на кратко бидејќи 80 беше дозволено на патот викам ај шо немам положено ако не застани полиција па и за брзо возење да ме пиши, инаку патот е убав рамен незнам зошто толку малце е дозволено.
lichno moja e jas ja imam kupeno so moi pari na 21 godina...ne sum jas kako tebe da visam po cel den na forum i da jadam g**na za toa shto drugite go imaat a jas neНЕМА ТАТКО ТИ ДА ТЕ ОСТАВИ ДА ЈА ДАДЕШ КОЛАТА, НЕГОВА Е
ako si od sk rasprashaj se za saxovoДе бе ако не ти е тешко,де сликни под хауба да видиме за што дебатираме,сликни издув,ова-она,бандаж..
Добро изгледа..Иначе од Велес сум јас..lichno moja e jas ja imam kupeno so moi pari na 21 godina...ne sum jas kako tebe da visam po cel den na forum i da jadam g**na za toa shto drugite go imaat a jas nesfativ kolku ti e pametot
[DOUBLEPOST=1414971912][/DOUBLEPOST]
ako si od sk rasprashaj se za saxovo![]()
Не е твоја колата, а фотографијата ти е спуштена од интернет, имам јас одено скопје неколку пати ваква кола немам виденоlichno moja e jas ja imam kupeno so moi pari na 21 godina...ne sum jas kako tebe da visam po cel den na forum i da jadam g**na za toa shto drugite go imaat a jas nesfativ kolku ti e pametot
Hahaha smeshen si kontrashu eden glup...ti vo sk koga doagash site koli gi gledash?shto kjar imam da ve lazam?i ti shto kjar imash da idesh kontra na site i da se pravish seznajko so sila stvarno neznamНе е твоја колата, а фотографијата ти е спуштена од интернет, имам јас одено скопје неколку пати ваква кола немам видено
Сообраќајните прописи се појќе како совет, или генерална насока за понашање на сообраќај, не треба премногу буквално и сериозно да се сфаќаат, на пример тој знако вели дека е пожелно да возиш 120 али ако мислиш и можеш побрзо - слободно нагази, или црвено на семафор не значи да мора да се стои како ретардиран а од други улици нема возила, слободно помини али имај на ум дека треба да внимаваш, пешачки ако нема пешаци нема потреба да намалиш, ако си сигурен дека нема друго возило отспротива или веруваш во свои рефлекси - лободно претицај и на полна... значи тие се некои општи препораки а не нешо шо пошто пото мора да се почитува, замисли на патишта и улици да возиме по 40 или 60 км на сат??! или пола сат да се влечкаш зад шлепер со 30 на сат на празен пат... сваштаинаку патот е убав рамен незнам зошто толку малце е дозволено.
Затоа што некој вози Југо, а некој вози S500. Прописите се ставени по критериумите на тој што вози Југо.Вратете се на темата бе
Инаку Тојота Корола татко ми 160-170, му викам да ја нагази до крај да видиме колку ќе оди не сакаше, не било убаво за колата бла бла, инаку 220 е графирана.
Јас 120 али на кратко бидејќи 80 беше дозволено на патот викам ај шо немам положено ако не застани полиција па и за брзо возење да ме пиши, инаку патот е убав рамен незнам зошто толку малце е дозволено.
Ако фабричките податоци за максимална брзина на Саксото не лажат, ако со 120 КС постигнува 205км/ч, тогаш за да достигне 235км/ч ќе му требаат околу 180 КС. +60 КС... Хм, дали му имаш монтирано турбо или механички компресор?lichno moja e jas ja imam kupeno so moi pari na 21 godina...ne sum jas kako tebe da visam po cel den na forum i da jadam g**na za toa shto drugite go imaat a jas nesfativ kolku ti e pametot
[DOUBLEPOST=1414971912][/DOUBLEPOST]
ako si od sk rasprashaj se za saxovo![]()
235 со уклучена клима и 4 патници, му треба 200 и кусур коња, можи има уградено уше еден мотор назад в багажник, преднио 120, заднио 120 вкупно 240Ако фабричките податоци за максимална брзина на Саксото не лажат, ако со 120 КС постигнува 205км/ч, тогаш за да достигне 235км/ч ќе му требаат околу 180 КС. +60 КС... Хм, дали му имаш монтирано турбо или механички компресор?