NE GO PRAVAM SAXOTO SPACE SHUTTLE samo dodeka ne probate nema da mi veruvate znam
saxoto ima 118ks ama NA TRKALA izvadeni dodeka drugite shto mu se vo klasa corsa,polo i dr. imaat izvadeno ks na radilica znachi ne se isti silite.razlichen e prenosot saxoto i 106kata poshto se isti imaat najdobar prenos.za fabrichki moze izvozele 205kmh ama tamo se vozi so katalizator,sreden lonec,zaden lonec fabrichki,usis fabrichki,blokadi vo kompjuterot i red drugi trakatanci.eve videte so nekoja druga kola deka ke dostigne poveke od fabrichkata brzina(ako e zdrav motorot) poshto motorot si ima legnato,izvaden katalizator poshto kaj nas balkanche toa e nepotrebno
,trgnati se blokadite vo kompjuterot shto se za da go zashtitat motorot dodeka ne pomine odredena kilometraza.ushte od mal me interesirale brzi koli i gledam deka ne ste dovolno upateni vo toj svet.sekoe neshto si vleche drugo neshto premnogu e slozeno za da go razberete lesno :/ jas si kazav koja e mojata brzina za ovaa tema a toa shto vie ne mi veruvate toa e drugo.poveke nema da diskutiram na ovaa tema.neka se otvori druga tema za modificirani motori tamo ke pravime muabet do bezkraj.pozz