Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Ubavo od vasa strana sto sekogas vi sme vo mislite inaku gledam brakata vasi ke idat Bitola :свиркам:
Бар не пееме цела утакмица за вас, туку после утакмица, за разлика од некој друг :icon_mrgr: И не си ласкајте не бевте единствени кои ги поздравивме :giggle:
Ќе одат и ќе победат. Прашање дали вие некогаш ќе отидете во Тетово :свиркам:
--- надополнето: 24 мај 2012 во 19:03 ---
Saber Rider у двокатен ги извозија шампионите?
Да, само во затворен пошто врнеше :D
Отворениот плус за други беше отстапен :icon_lol: Urime matura 4-A ете кај се парите :icon_mrgr:

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Абе горанчо тоа беше поздрав до вас. Ви посакавме само убав престој во прва лига хаахахх

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
абе вардар 2011 доби лиценца за настап во квалификации за лш?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.428
Поени од реакции
16.734

Продолжува плеадата на инветивни пораки за мотивација на домашните екипи низ државава.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Shkendija dobi uuslovna Licensa (za prv pat slusam)
vardar ostana bez licensa. Rokot projde mislim deka nema vreme ni za zalba. taka da Metalurg igra vo CH.L

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.062
Shkendija dobi uuslovna Licensa (za prv pat slusam)
vardar ostana bez licensa. Rokot projde mislim deka nema vreme ni za zalba. taka da Metalurg igra vo CH.L
Дај бе кажи им таму нека ни дадат лиценца жити све ,те гелдам имаш јаки врски чим прв пиша дека Вардар нема да добие лиценца ај среди да добиеме лиценца ќе има после частење ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Дај бе кажи им таму нека ни дадат лиценца жити све ,те гелдам имаш јаки врски чим прв пиша дека Вардар нема да добие лиценца ај среди да добиеме лиценца ќе има после частење ;)
100.000 evra :P

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Младинците на Работнички се освојувачи на купот на Македонија.
Во финалето беа подобри од Вардар по изведувањето пенали со 4:1. Во регуларниот дел натпреварот заврши 0:0

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Koga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslava :D
ТИ и ТВОЈАТА напатена група најдовте да кажувате !? Па незнам кој со кого се замара, дали вие со нас или ние со вас !? Видеово кажува дека многу се замарате со нас.
http://www.youtube.com/watch?v=zp29Si2a38c

Како и да е, ќе почне нова сезона ќе си ја добиете редовната терапија пациенти... А до тогаш имајте поздрав од ШАМПИОНИТЕ!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ТИ и ТВОЈАТА напатена група најдовте да кажувате !? Па незнам кој со кого се замара, дали вие со нас или ние со вас !? Видеово кажува дека многу се замарате со нас.
http://www.youtube.com/watch?v=zp29Si2a38c

Како и да е, ќе почне нова сезона ќе си ја добиете редовната терапија пациенти... А до тогаш имајте поздрав од ШАМПИОНИТЕ!!!
а ке играте ли во европа шампиони? ви дадоа лиценца?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom