Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Знаете што ми е најсмешно со моабетов за Работнички што биле допингуани, ми се враќа филмот на утакмицата со Лацио, играчиве значи беа мртва природа,бев ја глеав со Анортозис некако се држеа до крај, ама со Лацио беа катастрофа кондиција рамна на нула по 30 минута паднаја, една акција не напраеја, комедија едноставно,еј фудбалер цел живот да тренира да не може да истрча па срамота е тоа. Е сеа друго ми е зборот ако са Лацио биле допингуани а беа мизерни, тогаш што би се десило да не биле допингуани незнам мене баш ми е смешно ова све.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 02:23 ---
И само уште нешто сеа видов за ова паролава у Гостивар што играл Пелистер, е сеа видите кој викам ја селски екипе значи ова се случуа у Гостивар еден од поголемите градој у Македонија, а замислите што се случуа низ селава у Тетово.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.699
Во баражот за прва лига ќе се сретнат:
Скопје-Тетекс
Турново-Еуромилк

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
Denes vardar-metalurg 2 i napredok - skednija 2
Do dusa napredok ke se borel za da bidi X ama ke vidime na polusverme sto ek se dogovorat i plus vardar so metalurg ke zavrsi 10 minuti po kasno od prvata utakmica za da vidat kako prvo taa ke zavrsi
Vakva titula so meseteni utakmici(skendija-vardar i vardar-metalurg) i bez licneca za evropa da mu se iznamocam !

B

Beck's

Гостин
Do dusa napredok ke se borel za da bidi X ama ke vidime na polusverme sto ek se dogovorat i plus vardar so metalurg ke zavrsi 10 minuti po kasno od prvata utakmica za da vidat kako prvo taa ke zavrsi
Vakva titula so meseteni utakmici(skendija-vardar i vardar-metalurg) i bez licneca za evropa da mu se iznamocam !
Ja duri sea primetiv deka Vardar-Metalurg pocnala 10 min podocna, a zosto toa?

inaku gubime od 2 min

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Да не знае некој оти не може да се регистрира на http://tv.ffm.com.mk/ ?

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
Ако се има некој регистрирано и ако не му е тешко, нека дај барем да се логирам од кај него :)

edit: бидна.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
znaci volku da se placelo.....epa navivajte za skendija da bide sampion ebate klosaristata...mesto da se raduvate vardar deka e ...i deka e edini tim od makedonija momentalno sto ima sansi i finansii da napravi neso da se kvalifikuva vo evropa vie trici jadete ...poubavo vi bese renova i skendija koa bea sampioni....

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Толку голови цело првенство немало. :)
Напредок :vozbud: Жарко се распука :pos:

B

Beck's

Гостин
sea Vardar sigurno na krajot uste eden ke dae i site zadovolni, dobro go pratea mecot Napredok-Shkendija

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.107
местени се овие двете 7+ бе?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
sea Vardar sigurno na krajot uste eden ke dae i site zadovolni, dobro go pratea mecot Napredok-Shkendija
:pos:

А демек на Вардар му бил битен тој меч... Толку сте неспособни, што 3-0 изгубивте.. Наместо да си гледате кај вас во двор, гледате кај шампионот....

Вардар победи 2-1

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ги уништија денеска кладилницеве. Цело сезона немаше олку голови колку што имаше денеска :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom