Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Осеќам дека многумина си пеат ќеш ќеш ... :icon_lol:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Почна покасно дека прво трофејот ни го дадоа на почетокот на мечот.
abe ako se lazime ;) sekade vo svetot posle natprevar se dodeluva peharot i isto vremeno se pocnuvaat natprevarite ako zavisi kako vo ovaj slucaj za 2 mesto i igrake vo kvalifikacii na liga na sampioni oti vie ne dobivate licenca !
Denes bea najgolemite namestaljki i za da se znae rezultat od kicevo vie pocnavte po kasno do kolku skendija pobedese vie ke zagubevte ama koga zavrsi taa so 3-0 vas vi ja dadoja pobedata slicno nesto sto se sluci i proslata nedela koga mu ja prodadovte na skendija

ps.poradi pobedata na napredok pasovski se seli vo metalurg !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
abe ako se lazime ;) sekade vo svetot posle natprevar se dodeluva peharot i isto vremeno se pocnuvaat natprevarite ako zavisi kako vo ovaj slucaj za 2 mesto i igrake vo kvalifikacii na liga na sampioni oti vie ne dobivate licenca !
Denes bea najgolemite namestaljki i za da se znae rezultat od kicevo vie pocnavte po kasno do kolku skendija pobedese vie ke zagubevte ama koga zavrsi taa so 3-0 vas vi ja dadoja pobedata slicno nesto sto se sluci i proslata nedela koga mu ja prodadovte na skendija

ps.poradi pobedata na napredok pasovski se seli vo metalurg !
Ја кажав зошто почна мечот покасно, а дали беше правилна таа одлука да се даде титулата тогаш, моето мислење најди го во нашиот фан клуб. Подебилно аман.
И мене ми личеше дека е добро испланирано да се слушне колку завршила Шкендија па да тепаме, али вториот дел помина во доста борба така да нема везе дека беше наместена.
Баш ме интересира од кај си толку сигурен дека нема да добиеме лиценца.
Колку па бликате од радост дека наводно нема да добиеме :facepalm:
За жалење...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Ја кажав зошто почна мечот покасно, а дали беше правилна таа одлука да се даде титулата тогаш, моето мислење најди го во нашиот фан клуб. Подебилно аман.
И мене ми личеше дека е добро испланирано да се слушне колку завршила Шкендија па да тепаме, али вториот дел помина во доста борба така да нема везе дека беше наместена.
Баш ме интересира од кај си толку сигурен дека нема да добиеме лиценца.
Колку па бликате од радост дека наводно нема да добиеме :facepalm:
За жалење...
Po dobro isplanirano amin
Deka ne bese mestena kazi mu na drug
Za licencata nema vrska jas patam od kompleksi ustvari ete prajas go toj do upravata sto e na forumot neka kazi :D
Treta rabota za titulata mi cestitav uste zimoska koga na site mu bese jasno deka ke ja zemite (ke vi ja podarat vas) vie i za kraj podobro vie da igrate vo evropa od kolku drugite koi nemaat publika i navivaci no sepak jas ne se prasvam ;)

B

Beck's

Гостин
Inace Ersen Sali ja napustil Shkendija, sledna destinacija Dacija od Moldavija ili Dinamo Dresden-Germanija. So sreka neka mu e.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Одлука на Лиценцната комисија при ФФМ

ФК Шкендија - Тетово, во утврдениот рок достави жалба врз основа на добиеното Решение од Комисијата за лиценцирање, со што Комисијата за жалби за лиценцирање при ФФМ одржа состанок на 18.05 каде го разгледуваше предметот.
На својот состанок,Комисијата побара дополнителни докази од клубот, со што истите беа доставени.
Комисијата за жалби за лиценцирање на продолжението на состанокот на 23.05, по детално разгледување на документацијата како и доставената жалба и образложението одлучи истата да ја усвои и едногласно одлучи: на ФК Шкендија -Тетово да и се додели условна лиценца за натпреварувањата во организација на УЕФА за сезона 2012/13.
Клубот, како и останатите баратели на лиценца за натпреварувањата во организација на УЕФА, понатаму остануваат во процесот за добивање на лиценца во домашното првенство.
Со почит,
Одделение за лиценцирање при ФФМ

http://ffm.com.mk/licenciranje/odluka-na-licencnata-komisija-pri-ffm-2739

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Po dobro isplanirano amin
Deka ne bese mestena kazi mu na drug
Za licencata nema vrska jas patam od kompleksi ustvari ete prajas go toj do upravata sto e na forumot neka kazi :D
Treta rabota za titulata mi cestitav uste zimoska koga na site mu bese jasno deka ke ja zemite (ke vi ja podarat vas) vie i za kraj podobro vie da igrate vo evropa od kolku drugite koi nemaat publika i navivaci no sepak jas ne se prasvam ;)
Титулата заслужено си ја освоивме, бевме најдпбра екипа во текот на целиот шампионат ;)
Сакаш да внесеш некоја иронија во сите постови ама слабо ти успева.
Може нема да добиеме лиценца, нема никакви најави ама како ќе го објасниш форсирањето да се направи Градски до почетокот на квалификациите за ЛШ?
За Шкендија да не го прават?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Баражи:

2 Јуни (Сабота) Битола 16:30 Тетекс - Скопје
3 Јуни (Недела) Прилеп 16:30 Турново - Еуромилк

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Честито на Комитите и на играчите на Вардар за титулата...Одлична бројка вчера и одлично навивање...Браво:)
--- надополнето: 24 мај 2012 во 15:55 ---
Честито на Комитите и на играчите на Вардар за титулата...Одлична бројка вчера и одлично навивање...Браво:)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Напатени души сте вие бе.:pos: Вардаааааааааарррррррр шампиоооооннн
Koga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslava :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Koga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslava :D
И не само таму и на школка ве поздравивме заедно со браќата Војводи :cool:

Feel the difference:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZl6mL-TtUM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9YMv9yBHV2I

:giggle:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom