- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Осеќам дека многумина си пеат ќеш ќеш ...
Почна покасно дека прво трофејот ни го дадоа на почетокот на мечот.Ja duri sea primetiv deka Vardar-Metalurg pocnala 10 min podocna, a zosto toa?
inaku gubime od 2 min
abe ako se lazime sekade vo svetot posle natprevar se dodeluva peharot i isto vremeno se pocnuvaat natprevarite ako zavisi kako vo ovaj slucaj za 2 mesto i igrake vo kvalifikacii na liga na sampioni oti vie ne dobivate licenca !Почна покасно дека прво трофејот ни го дадоа на почетокот на мечот.
Ја кажав зошто почна мечот покасно, а дали беше правилна таа одлука да се даде титулата тогаш, моето мислење најди го во нашиот фан клуб. Подебилно аман.abe ako se lazime sekade vo svetot posle natprevar se dodeluva peharot i isto vremeno se pocnuvaat natprevarite ako zavisi kako vo ovaj slucaj za 2 mesto i igrake vo kvalifikacii na liga na sampioni oti vie ne dobivate licenca !
Denes bea najgolemite namestaljki i za da se znae rezultat od kicevo vie pocnavte po kasno do kolku skendija pobedese vie ke zagubevte ama koga zavrsi taa so 3-0 vas vi ja dadoja pobedata slicno nesto sto se sluci i proslata nedela koga mu ja prodadovte na skendija
ps.poradi pobedata na napredok pasovski se seli vo metalurg !
Po dobro isplanirano aminЈа кажав зошто почна мечот покасно, а дали беше правилна таа одлука да се даде титулата тогаш, моето мислење најди го во нашиот фан клуб. Подебилно аман.
И мене ми личеше дека е добро испланирано да се слушне колку завршила Шкендија па да тепаме, али вториот дел помина во доста борба така да нема везе дека беше наместена.
Баш ме интересира од кај си толку сигурен дека нема да добиеме лиценца.
Колку па бликате од радост дека наводно нема да добиеме
За жалење...
Титулата заслужено си ја освоивме, бевме најдпбра екипа во текот на целиот шампионатPo dobro isplanirano amin
Deka ne bese mestena kazi mu na drug
Za licencata nema vrska jas patam od kompleksi ustvari ete prajas go toj do upravata sto e na forumot neka kazi
Treta rabota za titulata mi cestitav uste zimoska koga na site mu bese jasno deka ke ja zemite (ke vi ja podarat vas) vie i za kraj podobro vie da igrate vo evropa od kolku drugite koi nemaat publika i navivaci no sepak jas ne se prasvam
Koga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslavaНапатени души сте вие бе. Вардаааааааааарррррррр шампиоооооннн
И не само таму и на школка ве поздравивме заедно со браќата ВојводиKoga sme kaj napatenite dusi i koleksite vcera na krajot od natprevarot peevte za Bitola i Ckembarite ili taka mi se slusna samo ?Vo sekoj slucaj ne mozete bez nas i na pirovata proslava