Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Shkendija dobi uuslovna Licensa (za prv pat slusam)
vardar ostana bez licensa. Rokot projde mislim deka nema vreme ni za zalba. taka da Metalurg igra vo CH.L
Македонско фудбалско првенство е темава бате, не е ракометно... :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе мајмун твојот клуб беше казнет 8 години да не се натпреварува во европа зашто местеше утакмици. Ти ли најде да зборуваш за фер игри !?
Кажи му де.
Озбилно, ви дадоја лиценца или не? Не сум во тек со настаните неколку дена.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Македонско фудбалско првенство е темава бате, не е ракометно... :icon_lol:
A jas mislev za kosarka e temava:eek:
toj saka da kaze deka metalurg ke igra kfalifikacii za liga na shampionite zatoa sto vardar nema licenca

Ako moze nekoj da mi kaze sto se sluci so stadionot Filip Vtori dali e gotov...?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
A jas mislev za kosarka e temava:eek:
toj saka da kaze deka metalurg ke igra kfalifikacii za liga na shampionite zatoa sto vardar nema licenca
Знам де, се зезав! :D Ќе добие Вардар лиценца, не се секирајте. :)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Знам де, се зезав! :D Ќе добие Вардар лиценца, не се секирајте. :)
ne se sekirajte!!! so ima da se sekiram samo sakav da ti objasim sto sakase da kaze goal (no tebe ti bese d.r forata)

Nejkem da komentiram za drugi timovi osobeno za vardar zatoa sto odma ke se java (znaes koj)pa ke pocna "samo za nas zborite ova ona... "samo mozem da recem vardar i se e mozno

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Дај некој нека потврди ова не ми се верува кога го читам ко априлска шега ми наликува ако е вистина тогаш е супер му текна на луѓево дека е спорт а не политика.
ustvari e 26 majska sega, praznik na ciganite, koga ke vrne pak dve nedeli po red, ova se slavi sekoi deset godini, si mavat edni po drugi so dildo i razni tvrdi objekti za da ja pokazat svojata ljubov kon bogot na dozdot. fuckin gipsies

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Дај некој нека потврди ова не ми се верува кога го читам ко априлска шега ми наликува ако е вистина тогаш е супер му текна на луѓево дека е спорт а не политика.
Чиста вистина, само срам ни беше да кажеме ама ете не откриле.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да бе стварно супер. Сега и двете групи ќе разменат реквизити, ќе се помагаат меѓу себе.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ееј што се нема да прочита човек :pos::pos:

B

Beck's

Гостин
Se dodeka postojat vakvi ljudi, postoi i nadez sa sozivot:icon_mrgr:
--- надополнето: 26 мај 2012 во 12:56 ---
Se dodeka postojat vakvi ljudi, postoi i nadez sa sozivot:icon_mrgr:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ја само можам да кажам, овој што го напишал ова, 10000% бил надуван :icon_mrgr: Како и да е има бујна фантазија звучи интересно :ROFLMAO:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Нели гледате дека се паравести? Тоа се уствари лажни вести, и тешки глупости...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom