Македонски филмови

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.245
Поени од реакции
10.352
Седи, ќе се утепа народот од гледање МРТ, ќе испадне најгледана, па ќе ни се бунат Сител и К5.

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
856
Поени од реакции
2.563
Како некој не упатен да прашам на овој Георги Унковски татко му е Слободан Унковски или немаат фамилијарна врска?

Син му е. А како би било поинаку, се работи за Македонија. :D

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.564
Поени од реакции
3.872
Седи, ќе се утепа народот од гледање МРТ, ќе испадне најгледана, па ќе ни се бунат Сител и К5.
МРТ моментално е најдобра македонска телевизија, само народов навикнат е да пушта анал 5 и шител.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.895
Поени од реакции
1.664
МРТ моментално е најдобра македонска телевизија, само народов навикнат е да пушта анал 5 и шител.
Да со многу документарни емисии, забавна ориграма , филмови и без ТУРСКИ серии

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.351
Поени од реакции
8.567
МРТ 1 треба тоа да и биде работа. Да пушта што повеќе македонска продукција филмови и серии кој за жал многу малку ги има.

Не дека ќе бидат многу гледани стари реставрирани македонски филмови но барем луѓе што сакаат а немаат прилика да одат да купат ДВД издание кое денес помалку е во употреба или да одат кино да ги гледаат ќе има прилика да ги видат еднаш бесплатно на телевизија. Или нека ги стават на некоја интернет платформа како што е Gley па кој сака ќе плати.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.167
Поени од реакции
52.298
МРТ 1 треба тоа да и биде работа. Да пушта што повеќе македонска продукција филмови и серии кој за жал многу малку ги има.

Не дека ќе бидат многу гледани стари реставрирани македонски филмови но барем луѓе што сакаат а немаат прилика да одат да купат ДВД издание кое денес помалку е во употреба или да одат кино да ги гледаат ќе има прилика да ги видат еднаш бесплатно на телевизија. Или нека ги стават на некоја интернет платформа како што е Gley па кој сака ќе плати.
Не само стари филмови. Општо не треба да смее филмови финансирани и кофинансирани од државата да се недостапни на тв со години. Може да си оди во кино филмот, ама после одредено време, не може тоа што веќе сум го платил да не ми го дадат да го користам.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.245
Поени од реакции
10.352
Не знам колку ќе биде добар обзиром да е снимено без пари и со еден актер и една манакенка во главни и споредни улоги, али браво што се нафатиле. :)

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.755
Поени од реакции
2.569
Може да е добар само ако има добра приказна.
Ама ова повеќе личи како на меѓусцена од видео игра што сите ја скокаат.

Член од
23 март 2025
Мислења
1
Поени од реакции
5
Гледам ќе се снима филм и серија за Тоше Проески, па ме интересираше какво мислење имате за проектот? Мене искрено многу ме интересира како ќе биди, и едвај чекам, редно беше. Исто така кој мислите дека би можел да го глуми Тоше? Според мене некако Давид Темелков многу наликува на него, но не е актер, а и тој да биди избран нема да е лошо.

Периодов си правев "fan casting" за то кој Македонски актер можи да глуми Македонски музичар / пејач во "некогашен Biopic" па еве подолу да видите (не го земајте нештово за сериозно :LOL:): image_2025-03-26_130723355.png image_2025-03-26_130737596.png image_2025-03-26_130826852.png image_2025-03-26_131029949.png

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.245
Поени од реакции
10.352
Ај честито @џимеј :smirce:
Да си викаш на премиера.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.762
Поени од реакции
27.841
Ај честито @џимеј :smirce:
Да си викаш на премиера.

Најс.
И под хитно да се стави на ИМДБ. Слушаш @џимеј ?

Kajgana Shop

На врв Bottom