- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.245
- Поени од реакции
- 10.352
Седи, ќе се утепа народот од гледање МРТ, ќе испадне најгледана, па ќе ни се бунат Сител и К5.
Да, секако.Dali gi cuvas uste filmovive ?
Син му е. А како би било поинаку, се работи за Македонија.Како некој не упатен да прашам на овој Георги Унковски татко му е Слободан Унковски или немаат фамилијарна врска?
ti pisav ppДа, секако.
МРТ моментално е најдобра македонска телевизија, само народов навикнат е да пушта анал 5 и шител.Седи, ќе се утепа народот од гледање МРТ, ќе испадне најгледана, па ќе ни се бунат Сител и К5.
Да со многу документарни емисии, забавна ориграма , филмови и без ТУРСКИ серииМРТ моментално е најдобра македонска телевизија, само народов навикнат е да пушта анал 5 и шител.
МРТ 1 треба тоа да и биде работа. Да пушта што повеќе македонска продукција филмови и серии кој за жал многу малку ги има.Седи, ќе се утепа народот од гледање МРТ, ќе испадне најгледана, па ќе ни се бунат Сител и К5.
пингај ме коа ќе ги извадат овие
Не само стари филмови. Општо не треба да смее филмови финансирани и кофинансирани од државата да се недостапни на тв со години. Може да си оди во кино филмот, ама после одредено време, не може тоа што веќе сум го платил да не ми го дадат да го користам.МРТ 1 треба тоа да и биде работа. Да пушта што повеќе македонска продукција филмови и серии кој за жал многу малку ги има.
Не дека ќе бидат многу гледани стари реставрирани македонски филмови но барем луѓе што сакаат а немаат прилика да одат да купат ДВД издание кое денес помалку е во употреба или да одат кино да ги гледаат ќе има прилика да ги видат еднаш бесплатно на телевизија. Или нека ги стават на некоја интернет платформа како што е Gley па кој сака ќе плати.
Најс.Ај честито @џимеј
Да си викаш на премиера.
![]()
Краткометражниот анимиран филм „Неми филмови“ на Крсте Господиновски во официјална селекција на најстариот фестивал за анимирани филмови Анеси во Франција - Република
Новиот краткометражен анимиран филм на македонскиот автор Крсте Господиновски, „Неми филмови“, во продукција на Фокус Покус Филмс и Флип Бук Продакшнс и поддржан од Агенцијата за филм, премиерно ќе биде прикажан во официјалната селекција на овогодинешното издание на најпрестижниот и најстар...republika.mk