JonceOdBucin
The KinG!
- Член од
- 14 јули 2009
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 6
Мислам дека и Мајки едно време го имаше споделено. Демек хаде-маде снимка, али 480p беше најдобриот квалитет на видеото.Би сакал да ги имав и јас, друже, ама ништо... затоа реков некој ќе се најде некој поголем филмофил на форумов... ама слабо некако... Ама сепак, нека биде апел до сите, доколку дојдат во контакт со некое од тие ДВД-а, да не се плашат да ги споделат.
А за „Мајки“ на Манчевски, ќе те молам, ако го најдеш линкот и password-от да ми ги пратиш... Знаев дека досега само „Прашина“ и „Пред дождот“ ги споделил така. Поздрав
Брате, „мислиш“ или „сигурен си“?! Значи, се ОТЕПАВ од листање на неговиот профил на FB по тој линк (стигнав до октомври 2017г, а замисли ’чоечево’ секој ден има објавувано по нешто), ама попусто... неможам да го најдам... ок... ќе излезе од некаде ПоззМислам дека и Мајки едно време го имаше споделено. Демек хаде-маде снимка, али 480p беше најдобриот квалитет на видеото.
Се чека Сенки да го сподели во ХД.
Брате, „мислиш“ или „сигурен си“?! Значи, се ОТЕПАВ од листање на неговиот профил на FB по тој линк (стигнав до октомври 2017г, а замисли ’чоечево’ секој ден има објавувано по нешто), ама попусто... неможам да го најдам... ок... ќе излезе од некаде Позз
Moже и да е избришана објавата. Не знам точно кога беше, ама знам дека еднаш го имаше споделено.Брате, „мислиш“ или „сигурен си“?! Значи, се ОТЕПАВ од листање на неговиот профил на FB по тој линк (стигнав до октомври 2017г, а замисли ’чоечево’ секој ден има објавувано по нешто), ама попусто... неможам да го најдам... ок... ќе излезе од некаде Позз
Oд Столе Попов видов на Facebook дека се продава во Југотон (ама не ова новото Авалон што го отвориле)Здраво!
Ајде едно прашање за вистинските колекционери.
Некој случајно да не ги поседува овие реставрирани и дигитално ремастеризирани изданија од нашите режисери, издадени од Кинотека на Македонија пред неколку години?
Прегледај го приврзокот 218035Прегледај го приврзокот 218036Прегледај го приврзокот 218037Прегледај го приврзокот 218038Прегледај го приврзокот 218040Прегледај го приврзокот 218041
Поздрав!
Не ми ја прифаќа шифрава за филмовMoже и да е избришана објавата. Не знам точно кога беше, ама знам дека еднаш го имаше споделено.
ЕДИТ: Требало да одиш уште назад. 25 декември 2016-та. Мајки во ХД. Пас истиот од погоре само замени ги имињата на филмовите.
manchevskimothers друже. И во другите шифри насловите на филмовите беа на англиски.Не ми ја прифаќа шифрава за филмов
manchevskimajki
Moже линкови од другите филмови?manchevskimothers друже. И во другите шифри насловите на филмовите беа на англиски.
Уште Сенки да го пуштеше Милчо. Да се види Веснето овај Менка во ХД. If you know what I mean.
А да побаравте сами малце? Имаш едно поленце со лупа на Фејсбук, таму пишуваш manchevski прашина, скролнуваш со маусот и ти ја дава објавата подолу. Наместо да му ги прегледуваш сите објави. Еве го Прашина, останатите се објавени тука.Moже линкови од другите филмови?
По повод Илинден го подаруваме Прашина. Бесплатен стриминг. Уживајте!
For the national holiday St. Ilija, free streaming of Dust. Еnjoy.
Link: https://vimeo.com/100242750
Password: manchevskidust
Јас не сум го сретнал.3 дена во септември уште нигде го нема така?
3 дена во септември уште нигде го нема така?