Македонски филмови

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.880
Поени од реакции
8.259
А изданијата што ги имам ја се од пазарче квалитет, а? Ќути ти се молам.
ДВД квалитет ти е 720x576 резолуција. Без разлика фали филмот е реставриран или дигитализиран во HD, кога ќе го пренесат на DVD, максимумот е тој.
Кога ќе извадат блурејки, тогаш ќе правиме муебат за подобар квалитет. Хвала лепо.
Ништо буквално не му фали на квалитетот, јас не приметувам ништо лошо и во Сенки кој го имам ДВД што го даваа во весник уште одамна.

Блу реј секако не секој и има плеер/ДВД читач на компјутер или на домашно кино сараунд за да гледа а и блу реј ДВД филм не очекувај гага да ти дадат со весник.

Последно уредено:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.023
Поени од реакции
37.372
20221217_223013.jpg
Ете, не мораше да одам по трафики, сите ги најдов во една. :P Мајки го немаше. На враќање кон дома прашав на друго место, таму му донеле цел пакет само Прашина.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.880
Поени од реакции
8.259
Прегледај го приврзокот 359281
Ете, не мораше да одам по трафики, сите ги најдов во една. :P Мајки го немаше. На враќање кон дома прашав на друго место, таму му донеле цел пакет само Прашина.
Aко имаш време пушти скриншот од мени, од квалитет слика да видиме.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.023
Поени од реакции
37.372
Си ги зел филмовиве а немаш каде да ги пуштиш :icon_lol: :icon_lol:
Па убаво ти пиша Шон погоре: што ќе ми да пуштам филмови со DVD квалитет кога истите веќе ги имам симнато со подобар квалитет. ;) Постои нешто што се вика колекционерство, Марче. Јас имам библиотека со преку 1000 книги дома. Од нив немам ни 10% прочитано. Па сепак уште купувам. ;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.880
Поени од реакции
8.259
Па убаво ти пиша Шон погоре: што ќе ми да пуштам филмови со DVD квалитет кога истите веќе ги имам симнато со подобар квалитет. ;) Постои нешто што се вика колекционерство, Марче. Јас имам библиотека со преку 1000 книги дома. Од нив немам ни 10% прочитано. Па сепак уште купувам. ;)
И јас исто така ама за ДВД или било какво ЦД барем сакам кога ќе го набавам првиот ден да го пуштам за да видам дали е исправно, што сум добил и што ми нуди покрај главното што е на самото ЦД. Пример во некој ДВД филмови имаш и додаток како се снимал филмот, музички спот и слично.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.023
Поени од реакции
37.372
И јас исто така ама за ДВД или било какво ЦД барем сакам кога ќе го набавам првиот ден да го пуштам за да видам дали е исправно, што сум добил и што ми нуди покрај главната содржинана самото ЦД.
OK

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
1672167857662.png

А на запад ништо ново. Изненадувачки дека Митриќески доби после пропаднатиот проект за Цар Самуил.

И суптилно квичење почнува на позор, и пол, сад:
1672168086262.png

Очекував шипцине да почнат со квичење дека не добивале доволно пари, ама ММ ги претрка. Наместо да ќути што воопшто добива пари, а испорачува срање.

Член од
7 декември 2022
Мислења
9
Поени од реакции
0
Батенца, напраив профил на trackermk за да симнам филм, но не ми испраќа активациски код на мејлот. Не ми е грешно внесен мејлот, го нема кодот во спам или на било кое друго место, само не ми е пратен. Побарав уште еден активациски код да ми се испрати но ништо. Знае некој шо е проблемов и како да го решам?

Или па, ако може да се избегне тоа целосно, од каде можам да го симнам „Ругање со Христа“?

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Или па, ако може да се избегне тоа целосно, од каде можам да го симнам „Ругање со Христа“?
Ругање со Христос го има само режисерот и некој од екипата на филмот ваљда.

Kajgana Shop

На врв Bottom