Македонски филмови

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.011
Поени од реакции
37.345
Туку Самоуништување каков филм еее :D
Е што сум јас крив сега? Tи кажав кај е проблемот, а дечково го нема - ни жив ни мртов. BTW, од тогаш уште еднаш ми се избришаа сите торенти што ги сеев. :confused:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Е што сум јас крив сега? Tи кажав кај е проблемот, а дечково го нема - ни жив ни мртов. BTW, од тогаш уште еднаш ми се избришаа сите торенти што ги сеев. :confused:
Море не те карав. Ти викам јак филм е, денес го гледав. :ROFLMAO: Нејќеше торентот да мрдне не знам колку време и едно бате потоа ми прати линк од Мега аплоад со филмов. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.011
Поени од реакции
37.345
Море не те карав. Ти викам јак филм е, денес го гледав. :ROFLMAO: Нејќеше торентот да мрдне не знам колку време и едно бате потоа ми прати линк од Мега аплоад со филмов. :D
Па што ќутиш? Пушти ми го линкот во порака.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Ja stvarno ne vi go preporacuvam Posledniot Makedonec. Mnogu e los. Ama vie si znaete.

Aj pratete mi torent fajlot od soba so pijano, ne si znam pw na toa makedonskiot sajt. Gi zgresiv site pati za logiranje.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Ja stvarno ne vi go preporacuvam Posledniot Makedonec. Mnogu e los. Ama vie si znaete.

Aj pratete mi torent fajlot od soba so pijano, ne si znam pw na toa makedonskiot sajt. Gi zgresiv site pati za logiranje.
како да го пратам ко не е дозволена екстензијата? :D дај мејл ќе ти пратам клуч за акаунт да си направиш и не го заборавај пв-то. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
како да го пратам ко не е дозволена екстензијата? :D дај мејл ќе ти пратам клуч за акаунт да си направиш и не го заборавај пв-то. :D
Системот претпостави дека се обидувате да го излажете. Вашата IP адреса е банирана!

Кликни овде за да испратиш барање за одбанирање!

Ovie se ludi, prativ ednas, ne mi stigma mejl, prakam pak ova mi vadi. :D

Ke ti pusam sea pp.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Соба со пијано излезен е или јок? Некни баш гледав и не го најдов..... на тракер.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.011
Поени од реакции
37.345
Системот претпостави дека се обидувате да го излажете. Вашата IP адреса е банирана!

Кликни овде за да испратиш барање за одбанирање!

Ovie se ludi, prativ ednas, ne mi stigma mejl, prakam pak ova mi vadi. :D

Ke ti pusam sea pp.
Имаат проблем со сајтот. Јас кога се регистрирав, скоро цела година не можев да успеам, зашто копчето за зачувување на податоци при регистрација не функционираше. Па им пишував mail, па од таму ја внесоа мојата адреса, т.е. ме регистрираа. ;) Ќе средат, don't бери гајле.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Имаат проблем со сајтот. Јас кога се регистрирав, скоро цела година не можев да успеам, зашто копчето за зачувување на податоци при регистрација не функционираше. Па им пишував mail, па од таму ја внесоа мојата адреса, т.е. ме регистрираа. ;) Ќе средат, don't бери гајле.
Ostaj toa, nejke da pocne torentot...

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Има сидери, моментално 10 души, ама штом ти е банирано ајпи-то симни го од кај некој другар или некој со друго ајпи. Или нека ти го прати злате торентот, може има врсска што јас го прикажив? Исто ми се дешаваше мене што ги имав симнато торентите од претходно на еден француски сајт, ама ми го банираа даунлоадот и џабе ги пуштав во у-торент, не тргнуваа. :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.875
Поени од реакции
8.257
Добар е овој Соба со пијано ? Да знам дали вреди да го симнувам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.875
Поени од реакции
8.257
За вкус не се дискутира. Симни па види.
Точно за вкусови не се дискутира но јас сакам да знам други мислења да дадат што им се допаднало што не и ред други работи за филмов.

Kajgana Shop

На врв Bottom