- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.829
- Поени од реакции
- 36.871
Мене ми е просек. „Папокот на светот” е романиште, можеби најквалитетното нешто напишано некогаш кај нас. Затоа од „Превртено” очекував повеќе, па останав разочаран.
Може затоа јас ко некој што не го прочитал романот си го свиѓам филмот, пошто не очекував ништо од него.Мене ми е просек. „Папокот на светот” е романиште, можеби најквалитетното нешто напишано некогаш кај нас. Затоа од „Превртено” очекував повеќе, па останав разочаран.
ako taka se otkazuvase, do sega od site kinematografii ke se otkazese, ebago.ja vi se odjavuvam od temata
ako tetoviranje e najdobriot makedonski film mene mi e sram da da ziveam vo zemja sto e remotely blisku do makedonija
Тетовирање е повеќе култен заради општествено-политичкиот контекст во кој се појави, па затоа толку го зборат. Не викам дека е лош, ама не е ни WOOOOW. Имаме ние многу подобри нешта.ja vi se odjavuvam od temata
ako tetoviranje e najdobriot makedonski film mene mi e sram da da ziveam vo zemja sto e remotely blisku do makedonija
Нешто слично ко Самоуништување, м?Тетовирање е повеќе култен заради општествено-политичкиот контекст во кој се појави, па затоа толку го зборат. Не викам дека е лош, ама не е ни WOOOOW. Имаме ние многу подобри нешта.
Не сум го гледал.Нешто слично ко Самоуништување, м?
ni jas.Не сум го гледал.
ako taka se otkazuvase, do sega od site kinematografii ke se otkazese, ebago.
Ja mislev e nekoja golema elaborirana sega sto site stavaat 4ki I 5ki pa lugeto da se what the fuck ko mene.Тетовирање е повеќе култен заради општествено-политичкиот контекст во кој се појави, па затоа толку го зборат. Не викам дека е лош, ама не е ни WOOOOW. Имаме ние многу подобри нешта.
Тетовирање има проблем со простор и време. Филмот е непотребно долг затоа што сака да опфати повеќе проблематики, а нема потреба за тоа.Ja mislev e nekoja golema elaborirana sega sto site stavaat 4ki I 5ki pa lugeto da se what the fuck ko mene.
Filmot mi bese ko onie tolku los sto stanuva dobar.
Taka gi delime izgleda site nasi, tursko ili opstestveno-politicki. Nema drugo, od starive.
Prevrteno zatoa mi bese odbiven takodze.
Супер е, освежување во македонската кинематографија. Убаво е да се глеа во кино, мислам дека болји ужитак е такаНекој да пише импресии за новиот Тhree days in september?
Има и понекоја комедија. Мирно лето на пример мене ми беше врв, Викенд на мртовци е исто така одличен, потоа Балканкан, иако мене не ми се допаѓа баш... па и Контакт би го сместил во таа група, само што е тапа. И така.[DOUBLEPOST=1448049667][/DOUBLEPOST]Ja mislev e nekoja golema elaborirana sega sto site stavaat 4ki I 5ki pa lugeto da se what the fuck ko mene.
Filmot mi bese ko onie tolku los sto stanuva dobar.
Taka gi delime izgleda site nasi, tursko ili opstestveno-politicki. Nema drugo, od starive.
Prevrteno zatoa mi bese odbiven takodze.
Па имаме пишано. Повеќемина. Побарај низ форумов.Некој да пише импресии за новиот Тhree days in september?