Македонски избор за Евровизија 2011

Статус
Затворена за нови мислења.

tekjo

El Vagabundo
Член од
11 февруари 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Секоја година имало барем еден до двајца кои се одвојувале.....Оваа година, немам коментар.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леее циркус. 90% од натпреварувачиве не ги знам. Влатко нашол со Слаткар да соработува? Лидија Кочовска не е стара за ова?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Texas holdem Коцкар Иван Јованов & Денис Екс
Иван Јованов и Јован Јованов/ Иван Јованов/ Денис Хајдаревиќ

добро...ќе ми го објасни некој ова?
Зоки од Фаци ќе ти го објасни ова. Чекај кај да е ќе направи една цела емисија за Денис и онака у секоја можна емисија Денис му беше гостин:tv:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Знаеме оти е за греота, пеза, срамота, брука... сеедно. Само поштедете не нас и вас самите од таквите коментари. Ова беше молба.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Што е ова бе ? Златно Славејче ??? Стварно сме легенди .... а кој да пратат од овие нема да Згрешат :kesa:

Член од
4 февруари 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Сепaк сум зa Влaтко.. нajинтереснa песнa имa

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
озбилни сте бе? ова се песните?:nesvest::kesa: гласам за драганче од лескоец -.-

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Влатче самиот си кажа на ексклузив дека "не е местено" демек го обвинувале за местење минатите години па не победил т.е кога било местено не победил а сега "кога не е местено" ќе победи

Фрикшоу

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.225
Поени од реакции
954
Поприлично сум сигурен дека ќе наместат да победи Влатко Илиевски, затоа што неостварена желба му е да се најде на списокот на македонски претставници на Евровизија. Инаку поголемиот дел од песните се навистина катастрофални и така е секоја година, и веќе не знам до кога.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Копров и Јованов.. комбинација ала местење.. иде Влатче годинава и тоа е тоа. Може и да ќути, ама се знае дека ќе иде.
Значи стварно не ми е јасно со овој менталниов.Секоја година гледа да мести.Ајде ќе му го направиме меракот оваа година.Чим е тука и јован трупот кој да не беше сигурно тоше ќе земеше подобро место на евровизија.Комбинација Јован трупот,влатко бебето и Копров дедото.Решение сигурна намештаљка.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.900
Поени од реакции
8.276
Се знае победникот уште не промовирана целата песна Влатко Илиевски иако јас не сакам он да победи песната му е глупости у боја

сакам да победат OFFSIDE пошо убав им е рефренот на песната ,а и песната ќе се памти повеќе одколку на Влатко

поарно ќе беше Влатко Илиевски да отидеше со Тамара на евровизија со песната Гушни ме
стопута подобра песна отколку оваа Русинка што му е ко за никаде во текстот и во се друго,се заеба дечкото што отиде во План б продукција ,поарни му беа песните пред тоа првиот албум му беше феноменален али овој вториов му е катастрофа

?

..........

Гостин
Зошто мора секоја година да има таков фестивал, се трошат јавни средства за да може некој трол да отиде да ја претставува нашата земја, на натпревар каде однапрет се знае победникот, не постојат никакви правила и нема реално оценување, затоа и нема квалитет..

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ај да им ја олесниме работата, нека иде тој што знае англиски јазик... ама течно.. како фиш ин д уот`р. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom