Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Бреј оваа Биљана најдобро отпеа, и не само најдобро од женските туку вкупно од сите 20 кандидати. Од женските според мене најдобри беа Биљана, Елизабета и Катерина. Од машките Мики, дечкото од Струга кој што ја пееше Iris и Нико. Во финале кога ќе останат двајца (едно машко, едно женско) според досега покажаново би требало Мики и Биљана да се пласираат. Инаку ова со исфрлувањето на двајца подобри кандидати е најверојатно финта за да се гласа повеќе, тоа го видовме и во бугарскиот Идол каде што најдобрата беше исфрлена за да после победи. Наредната недела очекувам Биљана и Нико да се вратат.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Jулиjaнa немa приjaтен глaс, според мене...поголем потенциjaл гледaм во Биљaнa

Убаво си кажа според тебе. И што не ја гласаше да помине понатаму?
Мене ми е интересен нејзиниот глас па според мене и добар дел од публиката Јулијана растура има потенцијал да ја биде :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде да ја живнеме темава пола саат пред да почне третава последна квалификациона вечер. Мој тип е дека двајца машки ќе идат понатаму. Типувам на Виктор и Нико. Ајде да видиме како ќе поминат дечкиве оваа вечер.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде :)
Јас мислам дека треба да влезе Билјана и едно машко кое најдобро ќе отпее.Па да почнеме да коментираме :icon_lol:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Уште еднаш Денис докажа дека не требаше да влезе ни во оние Топ 20.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Денис прекрасен како и секогаш. Недоволно сепак :)

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Јас мислам дека треба да влезе Билјана и едно машко кое најдобро ќе отпее.Па да почнеме да коментираме :icon_lol:
И јас го мислам истото... Билјана ако не влезе е штета, има и други добри вокали, но најмн сум за неа бидејќи не ја мава филм и не се фура.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Можам само да кажам дека озвучувањето е ужасно. Ништо не се слуша. Премногу ехо има.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
И јас го мислам истото... Билјана ако не влезе е штета, има и други добри вокали, но најмн сум за неа бидејќи не ја мава филм и не се фура.
E баш Билјана ја мава филмот, и тоа некој си филм во едно 3,4 делови, да не речам ко Бонд :))

Ја би за Нико и Лаура, Нико бидејќи стварно јако пее, а Лаура па симпатично делува(не покажа некој глас:))

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Лаура сигурно ќе влезе. А ич не ја сакам. И не знам зошто сите велите дека е најубава. Јас колку што видов, ни тело има, ни фаца.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Уште од сега за најдобар момент во целата емисија го прогласувам појавувањето на онаа кукличката-спајдермен и пајаковата мрежа на екранот.:pos2:
WTF

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Јас веќе гласав за неа. :) Да гласаме сите што сакаме да ја гледаме понатаму!

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
До кога бе вака со озвучењево. Ќе помине ли некој фестивал без да се јави истиот проблем. Бар на Идол очекував се да биде коректно.

Очекувам Нико да оди понатаму... таков глас не смее да се пропушти. Ама и ќе си гласам за него секако... Ама прво да го чујам како ќе испее. Знам дека нема да ме разочара. А и Биле сакам да влезе, симпатична е

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Лаура сигурно ќе влезе. А ич не ја сакам. И не знам зошто сите велите дека е најубава. Јас колку што видов, ни тело има, ни фаца.
Секој има различен вкус, а за тоа нели не се дискутира :)

В

Вори

Гостин
Дечково од Виница,Иво Димитров е одличен вокал,а е најнезабележлив и најмалку експониран од сите.А сигурен сум дека подобро пее од пола што се на Идолов моментално.
Искрено јас би сакал да влезе тој заедно со Нико или пак со Наталија,другиве горе-доле и не заслужуваат баш да влезат во топ 12.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom