Поминаа : Катерина, Емилија, Јана, Јулијана и Елизабета.Ако може да ми кажете кој поминаа ,не можев гласањето да го гледам![]()
Боље да луља,него да жуљаТроа мрснички кандидаткиве
Од овие 20 души на Идолов да се одбереле двајца ќе било многу подобро него ли Влатко, у тој стил нешто..Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов...![]()
Да исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.На водителиве слушалките им беа прегласно пуштени, се се слушаше што им кажуваат од режија![]()
Водителите се ужас со најтапа хумор воопштоДа исто и на судиите. Тоа покрај самите водители им е најголемиот пропуст во организацијата.
Мислиш нa девојката што ја пееше Hurt ? Оваа?Како е можно таа од Тетово глупачата да оди понатаму. Па толку грозно однесување не сум видела никогаш досега и таа ќе биде некоја пејачка и ѕвезда. Просто се изненадив кога видов дека Биљана не влезе, навистина е родена за на сцена, секоја чест!
Ај некој нека ми каже што беше фората со Евровизија? Тони треснал пак нешто? Не видов...![]()
Ваљда до приемот ти било не си можела да слушнеш добро.Ок беа ама со пеењево слабо некако.,,