Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј оваа Биљана најдобро отпеа, и не само најдобро од женските туку вкупно од сите 20 кандидати. Од женските според мене најдобри беа Биљана, Елизабета и Катерина. Од машките Мики, дечкото од Струга кој што ја пееше Iris и Нико. Во финале кога ќе останат двајца (едно машко, едно женско) според досега покажаново би требало Мики и Биљана да се пласираат. Инаку ова со исфрлувањето на двајца подобри кандидати е најверојатно финта за да се гласа повеќе, тоа го видовме и во бугарскиот Идол каде што најдобрата беше исфрлена за да после победи. Наредната недела очекувам Биљана и Нико да се вратат.

Jулиjaнa немa приjaтен глaс, според мене...поголем потенциjaл гледaм во Биљaнa

Убаво си кажа според тебе. И што не ја гласаше да помине понатаму?
Мене ми е интересен нејзиниот глас па според мене и добар дел од публиката Јулијана растура има потенцијал да ја биде :)

Ајде да ја живнеме темава пола саат пред да почне третава последна квалификациона вечер. Мој тип е дека двајца машки ќе идат понатаму. Типувам на Виктор и Нико. Ајде да видиме како ќе поминат дечкиве оваа вечер.

Ајде :)
Јас мислам дека треба да влезе Билјана и едно машко кое најдобро ќе отпее.Па да почнеме да коментираме :icon_lol:

Уште еднаш Денис докажа дека не требаше да влезе ни во оние Топ 20.

Денис прекрасен како и секогаш. Недоволно сепак :)

Јас мислам дека треба да влезе Билјана и едно машко кое најдобро ќе отпее.Па да почнеме да коментираме :icon_lol:
И јас го мислам истото... Билјана ако не влезе е штета, има и други добри вокали, но најмн сум за неа бидејќи не ја мава филм и не се фура.

Можам само да кажам дека озвучувањето е ужасно. Ништо не се слуша. Премногу ехо има.

И јас го мислам истото... Билјана ако не влезе е штета, има и други добри вокали, но најмн сум за неа бидејќи не ја мава филм и не се фура.

E баш Билјана ја мава филмот, и тоа некој си филм во едно 3,4 делови, да не речам ко Бонд :))

Ја би за Нико и Лаура, Нико бидејќи стварно јако пее, а Лаура па симпатично делува(не покажа некој глас:))

Лаура сигурно ќе влезе. А ич не ја сакам. И не знам зошто сите велите дека е најубава. Јас колку што видов, ни тело има, ни фаца.

Уште од сега за најдобар момент во целата емисија го прогласувам појавувањето на онаа кукличката-спајдермен и пајаковата мрежа на екранот.:pos2:
WTF

Јас веќе гласав за неа. :) Да гласаме сите што сакаме да ја гледаме понатаму!

До кога бе вака со озвучењево. Ќе помине ли некој фестивал без да се јави истиот проблем. Бар на Идол очекував се да биде коректно.

Очекувам Нико да оди понатаму... таков глас не смее да се пропушти. Ама и ќе си гласам за него секако... Ама прво да го чујам како ќе испее. Знам дека нема да ме разочара. А и Биле сакам да влезе, симпатична е

Лаура сигурно ќе влезе. А ич не ја сакам. И не знам зошто сите велите дека е најубава. Јас колку што видов, ни тело има, ни фаца.

Секој има различен вкус, а за тоа нели не се дискутира :)

Дечково од Виница,Иво Димитров е одличен вокал,а е најнезабележлив и најмалку експониран од сите.А сигурен сум дека подобро пее од пола што се на Идолов моментално.
Искрено јас би сакал да влезе тој заедно со Нико или пак со Наталија,другиве горе-доле и не заслужуваат баш да влезат во топ 12.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom