Само што ги изгледав клиповиве на јутјуб, па ај со ред да почнеме.
Мики првата песна, Bed of roses, ја испеа онака, не беше вау али беше ок. Е кај втората звучеше ко Кобејн на роба, ептен утка напраил што ја избрал it smells like teen spirit, дефинитивно нема глас за песнава. Иван не ми се свиѓаше како ја изведе Is this love, не дека направи некои грешки, некако со тенко гласче ја испеа и чудно звучеше малце песната. За вториот настап само пофални зборови, најенергичен настап на вечерта. Виктор ме изненади со I don't wanna miss a thing, сеа не беше ни блиску до Стивен Тајлер ама солидно испеа, освен на високите делови пошто нема крештав глас, што е за пофалба. Вториот настап не ми се свиѓаше, му се тресеше гласот и некако чудно ми звучеше Numb со таква боја на глас. Јана многу грешки, иако добро почна, се гледа дека има уште многу да учи, има време за нејзе. Дејан ми се свиѓаше како ја испеа Solider of Fortune со тук там фалшови, вториот настап немаше благе везе. Човеков ми е убиствено досаден, некако расштрафено делува на сцена, нема никаква харизма иако се гледа дека се труди, мислам дека му е многу што дотурка до овде. Џамбазов мислам дека многу си ги дига акциите и премногу си дава за право да применува авторитет врз други. Второ, не му личи ама никако он да збори за цинизам пошто до сеа има направено толкава будала од себе у јавност, што делува смешно кога он зборува за цинизам. Многу ме изнервира коментарот за Иван демек тебе Ајван ќе те викаат у Британија и ај напрај ми едно салто сеа, ропак со еден збор, треба да го здрват од маање еднаш асално да не јаде толку гомна. Хахаха Тони со стајлингов ко Рамче ми личеше денес, не ми се свиѓа што магариња на 45 - 46 години се закачуваат со дете кое има 19 години, не им личи. Може Виктор си е самобендисан, али ај него пак му личи на возраста, во тие години е кога дечкото има бујна машта и може и малце смешно изгледа ама ај некако неговото пак ќе го разберам, ама ова двајцава клошари у жириво дефинитивно не ги разбирам. Ко да дошле таму да се караат со кандидативе за лични работи, ај да ги критикуваа за пеењето ај ќе разберев, ама да пробаш да понижуваш деца на 19 - 20 години со селски финти стварно е идиотска ствар и покажува колкави сељани се баш они двајца.